Pregled arhiva

Travanj 2014

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 28 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
5344

Gradonačelnik Maržić primio gradonačelnika Zanea

Ovog vikenda u Pagu su boravili učitelji i učenici iz prijateljskog grada Zanea čiji domaćin je bila OŠ"Jurja Dalmatinca"-Goste predvođene gradonačelnikom Zanea Albertom Buzinom primili su gradonačeln... pročitaj..

Vijesti
4229

Otkazuje se (Z) Majski festival

Članovi Udruge "Bataja" zbog tragične smrti dragog sumještanina i prijatelja otkazuju ovogodišnji (Z) Majski festival.... pročitaj..

Vijesti
4821

"Zelena čistka 2014. "

U jednodnevnoj akciji "Zelene čistke" u Pagu okupilo su šesnaest volontera koji su čistili područje velikog nastupa uz magistralnu cestu i područja Lokunje. Osim domaćih žitelja, pozivu su se odazvala... pročitaj..

Vijesti
5716

Promovirana kuharica "Ca, ča, što se nekad kuhalo na našem otoku"

U sklopu Županijskih dana u prostorijama Srednje škole ¨Bartula Kašića¨ održana je tradicionalna manifestacija pod nazivom ¨Ca, ča, što se nekad kuhalo na mom otoku¨ koju pripremaju nastavnici i učeni... pročitaj..

Vijesti
4712

Udruga "Bataja" organizira (Z)Mayski festival

Članovi Udruge "Bataja" od četvrtka, 1. svibnja do subote 3. svibnja organiziraju (Z)Mayski festival.           PROGRAM: Četvrtak, 1. svibnja * 17h otvorenje izložbe... pročitaj..

Vijesti
4805

Dolaze učenici iz prijateljskog grada Zanea

Ovog vikenda u Pagu će boraviti djeca iz prijateljskog grada Zanea u sklopu razmjene u koju su uključeni učenici sedmog razreda OŠ "Jurja Dalmatinca" koji će na jesen uzvratiti posjet svojim talijansk... pročitaj..

Vijesti
4573

U subotu, 26. travnja "Zelena čistka"

U subotu, 26. travnja održati će se akcija "Zelena čistka" koju zajednički organiziraju članovi Udruge "Bataja", Ekološke udruge "Cvit soli", "ŠRD "Orada" i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Pag.Čistit... pročitaj..

Vijesti
4646

"Ca, ča, što se nekad kuhalo na mom otoku"

U petak, 25. travnja s početkom u 11.30 u prostorijama Srednje škole ¨Bartula Kašića¨ održati će se sedma po redu manifestacija pod nazivom ¨Ca, ča, što se nekad kuhalo na mom otoku¨ .Riječ je o vrlo ... pročitaj..

Vijesti
4763

Program obilježavanja svjetskog dana plesa "Go Out And Dance"

Udruga "Kissa" i Grad Pag organiziraju obilježavanje svjetskog dana plesa u utorak, 29. travnja 2014. godine od 17.00 do 19.00 sati na gradskoj rivi u Pagu."Pod motom "Go Out and Dance" začetnika idej... pročitaj..

Vijesti
4387

"Noć knjige" u Gradskoj knjižnici

U srijedu, 23. travnja u prostoru Gradske knjižnice Pag u sklopu manifestacije "Noć knjige" održati će se tribina pod naslovom "Čitamo Matoša". Voditelj tribine je prof. Vlatko Majić, ravnatelj knjižn... pročitaj..

Vijesti
4877

Dodjela nagrade "Bartul Kašić" za najbolji esej

U sklopu proslave Dana hrvatske knjige Gradska knjižnica Pag priprema književno-glazbeni program u kojem će biti dodijeljena nagrada "Bartul Kašić" za najbolji rad učenika srednjih škola Zadarske župa... pročitaj..

Vijesti
5487

Uskršnji doručak u Pagu

U organizaciji Grada Paga, Turističke zajednice Grada Paga i restorana "Na Tale" u nedjelju, 20. travnja 2014. godine na trgu Petra Krešimira IV održan je sada već tradicionalni "Uskršnji doručak u Pa... pročitaj..

Vijesti
4697

Delegacija Južne Moravske posjetila Pag

Delegacija Južne Moravske koju su činili župan Michal Hašek, dožupan Roman Celi, počasni konzul RH u Češkoj Ivo Nešpor, gradonačelnik Slavkova Ivan Harvat, dva ministra iz bivše vlade te nekoliko grad... pročitaj..

Vijesti
4317

Uskršnji doručak u Pagu

U organizaciji Grada Paga, Turističke zajednice Grada Paga i restorana Na Tale u nedjelju, 20. travnja 2014. godine na trgu Petra Krešimira IV. sa početkom u 11:30 sati održati će se sada već tradicio... pročitaj..

Vijesti
4541

NATJEČAJ za davanje u zakup javne površine u svrhu postavljanja kioska i pokretnih naprava

Na službenim stranicama Grada Paga objavljen je NATJEČAJ za davanje u zakup javne površine u svrhu postavljanja kioska i pokretnih naprava, dokument možete pogledati u dijelu Natječaji i javni pozivi ... pročitaj..

Natječaji
7593

NATJEČAJ za davanje u zakup javne površine u svrhu postavljanja kioska i pokretnih naprava

06/2014 - NATJEČAJ za davanje u zakup javne površine u svrhu postavljanja kioska i pokretnih naprava - objava 15.04.2014   NATJEČAJ za davanje u zakup javne površine u svrhu postavljanja pročitaj..

Vijesti
4377

Javni poziv

Na službenim stranicama Grada Paga objavljen je Javni poziv za predlaganje kandidata za članove Savjeta mladih Grada Paga, dokument možete pogledati u dijelu Natječaji i javni pozivi ili izravno kliko... pročitaj..

Natječaji
3634

Javni poziv za predlaganje

05/2014 - Javni poziv za predlaganje kandidata za članove Savjeta mladih Grada Paga - objava 15.04.2014 pročitaj..

Vijesti
4375

Službeni glasnik 3/2014

Na službenim stranicama Grada Paga objavljen je Službeni glasnik broj 3 za 2014. godinu. Glasnik se može pogledat u dijelu Publikacije- Službeni glasnik 2014. godina ili izravno klikom OVDJE.... pročitaj..

Vijesti
4298

Prezentacija natječaja za financiranje projekata i programa organizacija civilnog društva iz javnih izvora u 2014.g.

U srijedu, 16. travnja 2014. godine u prostorijama Općine Kolan u 15:00 sati, Zaklada Kajo Dadić iz Splita održati će prezentaciju natječaja za financiranje projekata i programa organizacija civilnog ... pročitaj..

Vijesti
4680

8. sjednica GRADSKOG VIJEĆA GRADA PAGA

Na temelju članka 53 st. 2. Poslovnika Gradskog vijeća Grada Paga („Službeni glasnik Grada Paga" broj 5/09 i 3/13) saziva se 8. sjednicu GRADSKOG VIJEĆA GRADA PAGA za dan 15. travnja 2014.godine. Sj... pročitaj..

Vijesti
5247

Završena edukacija "Osuđeni na kvalitetu"

Tridesetak obrtnika iz turističke djelatnosti pohađalo je edukaciju nazvanu " Osuđeni na kvalitetu" u organizaciji Turističke zajednice Grada Paga. Edukaciju je provela Heraklea d.o.o. prva agencija u... pročitaj..

Vijesti
4772

Smotra puhačkih orkestara Zadarske županije

U petak, 11. travnja 2014. godine u gradu Pagu održati će se tradicionalna 7. po redu Smotra puhačkih orkestara Zadarske županije. Smotra se održava u okviru programa "Županijski dani 2014. – Zadarska... pročitaj..

Vijesti
4535

Valovi - Festival znanosti

Grad Pag 11. i 12. travnja domaćin je programa "Valovi - Festival znanosti" koji se održava od 07. do 12. travnja u Dubrovniku, Lošinju, Puli, Rabu, Splitu, Trilju, Zadru te Pagu. U sklopu Festivala ... pročitaj..

Vijesti
5570

Korizma i Veliki tjedan; povijest, značaj i običaji

U sklopu Ciklusa predavanja Centra za kulturu Pag u prepunoj dvorani Kneževog dvora u Pagu održano je predavanje pod nazivom "Korizma i Veliki tjedan; povijest, značaj i običaji". Predavanje je na vrl... pročitaj..

Vijesti
4605

Predavanje don Daria Tičića

U sklopu Ciklusa predavanja u nedjelju, 6. travnja s početkom u 20.00 sati u Kneževom dvoru u Pagu održat će se predavanje pod nazivom “Korizma i Veliki tjedan; povijest, značaj i običaji”. Predavanje... pročitaj..

Vijesti
4437

Promocija otoka Paga u Celju

U petak, 4. i subotu, 5. travnja 2014. na glavnom gradskom trgu u Celju održat će se zajednička turistička promocija paških gradova i općina pod nazivom" Zvuci i okusi s Paga".Uz gastronomsku ponudu, ... pročitaj..

Vijesti
4979

Mons. Želimir Puljić posjetio Pag

Mons. Želimir Puljić, zadarski nadbiskup boravio je u posjeti Pagu. U pratnji tajnika don Darija Tičića i paškog župnika don Zdenka Milića posjetio je gradsku upravu gdje ga je primio gradonačelnik Pa... pročitaj..

Rezultati 1 - 28 od 28