2021. godina


Poziv za sudjelovanje u savjetovanju: Nacrt prijedloga Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području Grada Paga

Sukladno članku 10. i 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (Narodne novine 25/13 i 85/15) Grad Pag objavljuje Nacrt prijedloga Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području Grada Paga.
Na nacrt prijedloga Odluke zainteresirane osobe mogu najkasnije do 22. siječnja 2022. dostaviti svoje prijedloge i mišljenja na adresu: Grad Pag, Branimirova obala 1, 23 250 Pag ili na e-mail adresu: [email protected] Nacrt prijedloga Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području Grada Paga možete pročitati u priloženom dokumentu.

  • Nacrt prijedloga Odluke s obrazloženjem- ovdje
  • Obrazac- ovdje

Poziv za sudjelovanje u savjetovanju: Nacrt prijedloga Odluke o izmjeni Odluke o komunalnom doprinosu

Sukladno članku 10. i 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (Narodne novine 25/13 i 85/15) Grad Pag objavljuje Nacrt prijedloga Odluke o izmjeni Odluke o komunalnom doprinosu.
Na nacrt prijedloga Odluke o izmjeni odluke zainteresirane osobe mogu najkasnije do 22. siječnja 2022. dostaviti svoje prijedloge i mišljenja na adresu: Grad Pag, Branimirova obala 1, 23 250 Pag ili na e-mail adresu: [email protected] Nacrt prijedloga Odluke o izmjeni Odluke o komunalnom doprinosu možete pročitati u priloženom dokumentu.

  • Nacrt prijedloga Odluke - ovdje
  • Obrazac za sudjelovanje - ovdje

Poziv za sudjelovanje u savjetovanju: Nacrt prijedloga Odluke o izmjeni Odluke o komunalnoj naknadi

Sukladno članku 10. i 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (Narodne novine 25/13 i 85/15) Grad Pag objavljuje Nacrt prijedloga Odluke o izmjeni Odluke o komunalnoj naknadi.


Na nacrt prijedloga Odluke zainteresirane osobe mogu najkasnije do 13. prosinca 2021. dostaviti svoje prijedloge i mišljenja na adresu: Grad Pag, Branimirova obala 1, 23 250 Pag ili na e-mail adresu: [email protected] Nacrt prijedloga Odluke o izmjeni Odluke o komunalnoj naknadi možete pročitati u priloženom dokumentu.


Poziv za sudjelovanje u savjetovanju: Nacrt prijedloga Odluke o vrijednosti boda za obračun komunalne naknade - objava 19/10/2021

Sukladno članku 10. i 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (Narodne novine 25/13 i 85/15) Grad Pag objavljuje Nacrt prijedloga Odluke o vrijednosti boda za obračun komunalne naknade.

Na nacrt prijedloga Odluke zainteresirane osobe mogu najkasnije do 4. studenog 2021. dostaviti svoje prijedloge i mišljenja na adresu: Grad Pag, Branimirova obala 1, 23 250 Pag ili na e-mail adresu: [email protected] Nacrt prijedloga Odluke o vrijednosti boda za obračun komunalne naknade možete pročitati u priloženom dokumentu.