Pregled arhiva

Studeni 2014

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 29 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
5101

Skupština Društva Pažana u Zagrebu

U petak, 28. studenog 2014. godine održati će se Izborna skupština Društva Pažana i prijatelja otoka Paga u Visokoj školi za javnu upravu, Medulićeva 36 u 18.00 sati. U sklopu obilježavanja 15 – go... pročitaj..

Vijesti
5568

Skupština Udruge iznajmljivača apartmana i soba Grada Paga

Pozivaju se članovi Udruge iznajmljivača apartmana i soba Grada Paga da dođu na skupštinu koja će se održati u četvrtak, 27. studenog 2014. godine u 18.00 u Gradskoj vijećnici.     &nbs... pročitaj..

Vijesti
6538

Održana 21. "Paška večer" u Švicarskoj

Ovog vikenda u velikoj dvorani Kirchgemeindehausa u Konolfingenu, održana je 21. ''Paška večer'' u organizaciji izuzetno aktivne zajednice Hrvata - Hrvatsko-švicarsko kulturno društva Bern – Događaj j... pročitaj..

Vijesti
5167

Održana tribina "Ivan Mažuranić, ban i književnik – 200 godina od rođenja"

U sklopu obilježavanja Mjeseca knjige 2014. godine Gradska knjižnica Pag organizirala je tribinu „Ivan Mažuranić, ban i književnik – 200 godina od rođenja".u prostoru Stalne izložbe Bartula Kašića. Uv... pročitaj..

Vijesti
5040

Objavljen JAVNI NATJEČAJ za - direktora - člana uprave Društva

Na temelju članka 23. st. 4. Izjave o osnivanju Društva, Uprava društva objavljuje JAVNI NATJEČAJ za direktora - člana uprave Društva, Čistoće Pag d.o.o.   stručni uvjeti:- završen preddiplom... pročitaj..

Vijesti
4877

OBJAVA BIRAČIMA

Vlada Republike Hrvatske je dana 20. studenog 2014. godine donijela Odluku o  raspisivanju izbora za Predsjednika Republike Hrvatske. Za dan održavanja izbora određena je nedjelja, 28. prosinca ... pročitaj..

Vijesti
5226

Dječji zbor „Vijolice“ na Hrvatskom dječjem festivalu u Zagrebu

U nedjelju, 23.11.2014. dvoranu „Vatroslav Lisinski" u Zagrebu održan je 21. Hrvatski dječji festival na kojem su se predstavila 22 zbora iz cijele Hrvatske. „Vijolice" su ponosne što su i ove godine,... pročitaj..

Vijesti
6150

Prosvjed na Paškom mostu protiv nekontroliranog branja smilja

Dvjestotinjak ovčara, članova otočkih udruga, vlasnika pašnjaka, pčelara na Paškom mostu mirnim su prosvjedom protiv nekontroliranog branja smilja željeli upozoriti javnost , a ujedno ukazati na nerad... pročitaj..

Vijesti
6549

OŠ "Jurja Dalmatinca" priprema dokumentaciju za rekonstrukciju škole

U Osnovnoj školi "Jurja Dalmatinca" priprema se opsežna dokumentacija za rekonstrukciju škole koju osnivač - Zadarska županija planira prijaviti na javni poziv Ministarstva znanosti, obrazovanja i spo... pročitaj..

Vijesti
5602

Službeno otvoreno dječje igralište

Željko Maržić, gradonačelnik Paga službeno je predao dječje igralište u parku Goliji na korištenje našim najmlađim stanovnicima.Djeca iz Dječjeg vrtića "Paški mališani" s veseljem su pozdravili riječi... pročitaj..

Vijesti
4829

"Paška večer" u Švicarskoj

Hrvatsko-švicarsko kulturno društvo Bern organizira i ove godine "Pašku večer" koja će se održati u subotu, 22. studenoga 2014.godine u 17:30 sati u velikoj dvorani Kirchgemeindehausa u Konolfingenu. ... pročitaj..

Vijesti
5354

Koordinacija udruga otoka Paga organizira skup upozorenja zbog nekontroliranog branja smilja

Predstavnici udruga otoka Paga, održali su sastanak s ciljem davanja podrške udrugama i stanovnicima otoka Krka u naporima za zaustavljanje bespravnog i nekontroliranog branja smilja te upoznavanja ja... pročitaj..

Vijesti
4690

Radovi na kanalizaciji Bašaca

U tijeku su radovi na izgradnji kanalizacije na Bašaci koji bi prema planiranoj dinamici trebali biti završeni do početka slijedeće godine. Radovi su dosta zahtjevni s obzirom na složeniju konfiguraci... pročitaj..

Vijesti
7641

Sjećanje i počast Vukovaru

Djeca iz Dječjeg vrtića "Paški mališani" sa svojim odgojiteljicama paljenjem svijeća u dvorištu obilježili su ovu tužnu obljetnicu u znak zahvalnosti Vukovaru i hrvatskim braniteljima koji su herojski... pročitaj..

Vijesti
5033

48 sati - 6. susret gradonačelnika i poduzetnika

Na konferenciji 48 sati – 6. godišnji susret gradonačelnika i poduzetnika koji se održao u Šibeniku od 12. – 14. studenog Grad Pag predstavljali su gradonačelnik Željko Maržić i dogradonačelnik Dario ... pročitaj..

Vijesti
4813

Prostor "Borova" buduća čitaonica Udruge umirovljenika

Prostor bivše prodavaonice "Borova" ustupljen je na korištenje Udruzi umirovljenika Pag gdje će se urediti gradska čitaonica u kojoj će umirovljenici i ostali stanovnici Paga moći pročitati dnevne nov... pročitaj..

Vijesti
10113

Dječje igralište u parku na Goliji

U parku na Goliji postavljene su sprave za dječje igralište – zanimljivi brodić, klackalice, ljuljačke, tobogan koji su prvi korak u uređenju parka. Prema informaciji iz gradske uprave, za ovaj pro... pročitaj..

Vijesti
6192

Dječji vrtić "Paški mališani" u akciji " Palčić gore"

Dječji vrtić "Paški mališani" uključio se u humanitarnu akciju za male Palčiće budući se 17. studenog obilježava kao Međunarodni dan svjesnosti o prijevremenom rođenju.Djeca i djelatnici Dječjeg vrtić... pročitaj..

Natječaji
4421

20/2014

20/2014 - JAVNI POZIV strankama u postupku da izvrše uvid u spis predmeta radi izjašnjenja. - objava 17.11.2014. pročitaj..

Vijesti
4607

Tribina " Ivan Mažuranić, ban i književnik-200 godina od rođenja"

U sklopu obilježavanja Mjeseca knjige 2014. godine Gradska knjižnica Pag organizira tribinu "Ivan Mažuranić, ban i književnik – 200 godina od rođenja".Na tribini će sudjelovati profesor Vlatko Majić, ... pročitaj..

Vijesti
4797

Šibenik: 6. godišnji susret gradonačelnika i poduzetnika "48 sati Gradonačelnika"

6. godišnji susret gradonačelnika i poduzetnika "48 sati Gradonačelnika"održava se u Šibeniku od 12. do 14. studenog 2014. godine. Dva vrlo intenzivna dana konferencije ponudit će rješenja o tome kak... pročitaj..

Vijesti
5239

Održana književna večer "Hrvatsko marijansko pjesništvo"

U prostorijama Stalne izložbe Bartula Kašića održana je književna večer pod nazivom "Hrvatsko marijansko pjesništvo" u organizaciji Gradske knjižnice Pag.Profesor Vlatko Majić, ravnatelj Gradske knjiž... pročitaj..

Vijesti
4816

Održana radionica makramea

U organizaciji Centra za kulturu i informacije Pag održana je dvodnevna radionica makrame tehnike. Na radionici je sudjelovalo deset polaznika, a naučili su osnove makrame tehnike kroz izradu remen... pročitaj..

Vijesti
5858

Održano predavanje na temu "Tradicijska pjevanja otoka Paga"

Centar za kulturu i informacije Pag, a uz potporu Ministarstva kulture RH , organizirao je predavanje na temu „Tradicijska pjevanja otoka Paga". Predavanje je održano u sklopu Radionice tradicijskih p... pročitaj..

Vijesti
4698

Radna akcija uređenja prostora Veslačkog kluba "Pag"

U subotu, 8.studenog 2014. godine s početkom u 14:00 sati, održat će se radna akcija uređenja dijela prostora kuglane za potrebe Veslačkog kluba "Pag". Ovo je druga akcija budući je prošlog tjedna oči... pročitaj..

Vijesti
5127

JAVNI NATJEČAJ za dodjelu stipendija Zaklade „Hrvatska za djecu“

Na službenim stranicama grada Paga objavljen je JAVNI NATJEČAJ za dodjelu stipendija Zaklade „Hrvatska za djecu“ učenicima/cama tijekom srednjoškolskog obrazovanja u školskoj godini 2014./2015 i prija... pročitaj..

Natječaji
4045

19/2014

19/2014 - JAVNI NATJEČAJ za dodjelu stipendija Zaklade „Hrvatska za djecu“ učenicima/cama tijekom srednjoškolskog obrazovanja u školskoj godini 2014./2015 + PRIJAVNI OBRAZAC - objava 05.11.2014. pročitaj..

Vijesti
5551

Učenici PŠ Dinjiška u posjeti DVD-u Pag

U posjeti Dobrovoljnom društvu Pag boravili su učenici Područne škole Dinjiška pri O.Š: "Jurja Dalmatinca". Jure Orlić, predsjednik DVD-a Pa upoznao je učenike od 1. do 4. razreda s poslom vatrogas... pročitaj..

Vijesti
5781

Kreativna radionica Makrame tehnika

Centar za kulturu i informacije Pag organizira dvodnevnu radionicu za sve one koji bi se željeli okušati u Makrame tehnici - drevnoj vještini vezivanja čvorova u određene uzorke koji se mogu iskoristi... pročitaj..

Rezultati 1 - 29 od 29