Pregled arhiva

Veljača 2022

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 8 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
1187

Zbog orkanske bure otkazuje se povorka i današnji program Paškog zimskog karnevala

Turistička zajednica Grada Paga i Grad Pag, organizatori tradicionalnog Paškog zimskog karnevala otkazuju najavljenu karnevalsku povorku i program Paškog zimskog karnevala zbog orkanske bure.S obzir pročitaj..

Vijesti
1422

Iz Grada Paga upućeno pismo potpore gradu prijatelju Mukachevu u Ukrajini

Iz Grada Paga upućeno je pismo potpore i solidarnosti svim građanima prijateljskog grada Mukacheva (Mukačeva) u kojem je Ante Fabijanić, gradonačelnik Grada Paga ponudio pomoć i i podršku zbog ratni pročitaj..

Vijesti
997

Grad Pag nabavio CSC kontejner za biološko prikupljanje i obradu otpada

Grad Pag je u sklopu Javnog poziva za neposredno sufinanciranje nabave komunalne opreme (JP ZO 2/2021) nabavio CSC kontejner za dezinfekciju i kompostiranje volumena 30m3, spremnik koji je posebno r pročitaj..

Vijesti
2037

Tradicionalni Paški zimski karneval, 27.02. – 02.03.2022.

Od 27. veljače do 2. ožujka 2022. godine u Pagu održat će se tradicionalni Paški zimski karneval. Nakon dvogodišnje pauze uzrokovane COVID pandemijom organizatori su i ovog puta pripremili trodnevni pročitaj..

Vijesti
1590

Obavijest iz Čistoće Pag d.o.o.

Obavještavaju se građani Grada Paga da je Čistoća Pag d.o.o. započela dijeljenje spremnika za biootpad. Svim korisnicima usluge na području Grada Paga bit će poslani dopisi na temelju kojeg će se ja pročitaj..

Natječaji
1218

13/21 Javni natječaj za financiranje programa i projekata javnih potreba sredstvima proračuna Grada Paga za 2022. godinu

Upravni odjel za prostorno uređenje i gospodarstvo na temelju Odluke o raspisivanju Javnog natječaja te načinu raspodjele raspoloživih sredstava iz Proračuna Grada Paga za 2022. godinu namijenjenih fi... pročitaj..

Vijesti
1077

Turistička zajednica Grada Paga raspisuje JAVNI POZIV za prijavu rješenja suvenira Grada Paga u 2022. godini

Turistička zajednica Grada Paga raspisuje JAVNI POZIV za prijavu rješenja suvenira Grada Paga u 2022. godini - pogledaj javni poziv Prijavnica - preuzmi pročitaj..

Vijesti
976

JAVNI POZIV ZA PRIJAVU PROGRAMA FINANCIRANJA DOGAĐANJA U OKVIRU PROGRAMA RADA TURISTIČKE ZAJEDNICE GRADA PAGA ZA 2022. GODINU

U Programu rada Turističke zajednice Grada Paga za 2022. godinu  planirana su sredstva namijenjena za pokroviteljstva jednodnevnih i višednevnih manifestacija i (su)financiranje manifestacija i pročitaj..

Rezultati 1 - 8 od 8