Pregled arhiva

Ožujak 2015

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 27 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
5322

Konstitirajuću sjednicu Gradskog vijeća Grada Paga

Predstojnik Ureda državne uprave u Zadarskoj županiji saziva konstitirajuću sjednicu Gradskog vijeća Grada Paga.Sjednica je sazvana za dan 09.travnja 2015. godine u 11:00 sati u prostorijama Gradske v... pročitaj..

Vijesti
7707

Obilježen Dan grada Paga

U Gradskoj vijećnici svečano je obilježen Dan Grada Paga programom koji je počeo je u jutarnjim satima polaganjem vijenaca na Gradskom groblju u Pagu u spomen svih onih koji su dali doprinos u izgrađi... pročitaj..

Vijesti
6530

NK "Vrčevo" – NK "Pag" 4:0

U 14. kolu druge županijsek lige na gostovanju u Glavici, naši nogometaši doživjeli su poraz od ekipe "Vrčeva" i izgubili utakmicu rezultatom 4:0.Bez obzira na teški poraz, igrači NK "Paga" nastavljaj... pročitaj..

Vijesti
5015

Dječjem zboru "Vijolice" godišnja nagradaZadarske županije za područje odgoja i obrazovanja

Na 14. sjednici Županijske skupštine jednoglasno su usvojeni prijedlozi Odbora za dodjelu javnih priznanja i donesena je Odluka o dodjeli godišnjih nagrada i nagrada za životno djelo Zadarske županije... pročitaj..

Vijesti
4792

Poziv za izlaganje u crkvi sv. Jurja i Kneževom dvoru - Paško kulturno ljeto

U organizaciji Centra za kulturu i informacije Pag, a od pokroviteljstvom Grada Paga, od 26. 6. do 15. 9. se održava manifestacija Paško kulturno ljeto s brojnim kulturnim programima.Među ostalim, u c... pročitaj..

Vijesti
4796

Program obilježavanja Dana Grada Paga

U ponedjeljak, 30. ožujka obilježava se Dan Grada Paga prigodnim programom. PROGRAM: 8.00 - Sat povijesti i polaganje vijenaca na Gradskom groblju u Pagu8.30 - Budnica Gradske glazbe Pag na Trgu Pet... pročitaj..

Vijesti
4895

Predavanje don Daria Tičića

U nedjelju, 29. ožujka u 19 .00 sati u Kneževom dvoru u Pagu održat će se predavanje pod nazivom "Paške pasionske svetinje; Sveti Trn i čudotvorni Križ". Predavanje će održati mr. don Dario Tičić. Org... pročitaj..

Vijesti
5691

NK "Vrčevo" : NK "Pag"

U 14. kolu 2. županijske lige naši nogometaši idu na prvo gostovanje u ovoj polusezoni. U nedjelju, 29. ožujka odlaze u Glavicu gdje će igrati protiv ekipe NK-a"Vrčevo".Utakmica započinje u nedjelju u... pročitaj..

Vijesti
5777

Ogledni sat polaznika Male škole Gradske glazbe Pag

U nazočnosti velikog broja roditelja i rodbine u prostorijaa Gradske glazbe Pag održan je drugi "Ogledni sat" na kojem su mali glazbari predstavili sve ono što su marljivo vježbali sa svojim voditelji... pročitaj..

Vijesti
4715

Obavijest o izborima 2015.

  Konačni rezultati izbora za gradonačelnika grada Paga pročitaj..

Vijesti
4701

Dani otvorenih vrata Etno galerije

KUD "Družina" poziva sve zainteresirane sugrađane i goste na Dane otvorenih vrata u Etno galeriji na Trgu Petra Krešimira IV u: srijedu, 25. ožujka 2015. u vremenu od 17.00 do 19.00 četvrtka, 26. ... pročitaj..

Vijesti
4362

JAVNI NATJEČAJ za za poduzetničke kredite iz Programa "Kreditom do uspjeha 2014." Mjera 1.- "Kreditom do konkurentnosti"

Zadarska županija u suradnji s Ministarstvom poduzetništva i obrta i poslovnim bankama raspisuje : JAVNI NATJEČAJ za za poduzetničke kredite iz Programa "Kreditom do uspjeha 2014."Mjera 1.- "Kreditom... pročitaj..

Vijesti
4358

REZULTATE IZBORA ZA GRADONAČELNIKA GRADA PAGA

Na temelju članaka 101. i 102. st. 1. Zakona o lokalnim izborima ("Narodne novine", broj 144/12, u daljnjem tekstu: Zakon) nakon provedenog drugog kruga glasovanja u izboru za gradonačelnika Grada Pag... pročitaj..

Vijesti
5011

NK " PAG" - NK "CROATIA" Turanj" 2:0

U 13. kolu NK "Pag" na nogometnom igralištu na Julovici pobjedio je NK "Croatiu" iz Turnja rezultatom 2:0. Već u drugoj minuti iskusni N. Radan zatresao je mrežu gostiju, a pobjeda je potvrđena zgodit... pročitaj..

Vijesti
4510

Obavijest građanima

Kako bi nadolazaćeih Uskršnjih blagdana goste koji će tih dana boravaiti u našoj sredini dočekali kako dolikuje jednom turističkom gradu, pozivam sve građane, gospodarske, društvene i javne institucij... pročitaj..

Vijesti
5237

Edukacija za uporabu pesticida

Sukladno Zakonu o održivoj uporabi pesticida od 12.02.2014. godine, Učilište VIRTUS – Ustanova za izobrazbu odraslih provodi slijedeće vrste izobrazbe: Modul za profesionalne korisnike, Modul za distr... pročitaj..

Vijesti
4904

U subotu, 21. ožujka NK Pag - NK Croatia "Turanj"

U 13. kolu 2. županijske nogometne lige u subotu, 21. ožujka u Pag dolazi NK Croatia "Turanj", osmi na prvenstvenoj tablici.Utakmica će se održati u subotu, 21. ožujka s početkom u 15.30.Pozivamo sve ... pročitaj..

Vijesti
4829

Poziv na kreativnu radionicu

Centar za kulturu i informacije Pag poziva zaintersirane na kreativnu radionicu ukrašavanja drvenih okvira za slike decoupage tehnikom. Radionica će se održati u prostoriji Mjesnog odbora u Pagu, O... pročitaj..

Vijesti
5855

KiK Textilien donirao 50 dresova NK-u "Pag"

U sklopu akcije "Maknimo djecu s ulice!", najveći europski tekstilni trgovački lanac KiK Textilien donirao je NK-u "Pag" 50 kompleta dresova u kojima će Pažani braniti boje svog kluba. " Sretni smo... pročitaj..

Vijesti
7079

Arheološka istraživanja ostataka crkve Sv. Petra na Prosici

Arheološki muzej Zadar pod vodstvom kustosa Hrvoja Manenice proveo je drugi dio arheoloških istraživanja ostataka crkve Sv. Petra na Prosici u Pagu. Radovi su s prekidima uslijed vremenskih neprili... pročitaj..

Vijesti
5548

Oznaka izvornosti za naziv "Paška janjetina"

Udruga uzgajivača paške ovce „Rogujica" iz Paga, podnijela je 20. lipnja 2013. godine Ministarstvu poljoprivrede Zahtjev za registraciju oznake izvornosti naziva „Paška janjetina". Sukladno zakonsk... pročitaj..

Vijesti
4709

Izbori 2015

  KONAČNI REZULTATI ZA IZBOR ČLANOVA GRADSKOG VIJEĆA GRADA PAGA pročitaj..

Vijesti
4668

U četvrtak, 12. ožujka dva predavanja o ovisnosti

U četvrtak, 12. ožujka 2015. u Kneževom dvoru od 11 do 12:30 sata održat će se dva javna predavanja.O temi Resocijalizacije liječenih ovisnika i ovisnost govoriti će Siniša Kabić Peters, predsjednik U... pročitaj..

Vijesti
4756

Tradicijska pjevanja na aktivu profesora glazbe Zadarske županije

Polaznici i voditelji radionice tradicijskih pjevanja otoka Paga bili su gosti na aktivu profesora glazbene kulture Zadarske županije. Domaćin aktiva bila je Osnovna škola „Jurja Dalmatinca" u Pagu.Ce... pročitaj..

Vijesti
4519

DVD Pag upisuje vatrogasnu mladež

U subotu, 14. ožujka 2015. godine u prostorijama DVD-a, Braće Fabijanića 2, iznad nogometnog igrališta od 17.00 do 19.00 sati upisivati će se novi članovi vatrogasne mladeži.     &nbs... pročitaj..

Vijesti
5098

DVD Pag upisuje nove članove

Dobrovoljno vatrogasno društvo Pag poziva naše sugrađanke i sugrađane starije od 16 godina da postanu članice/članovi DVD-a Pag te svojom aktivnošću pomognu u radu za opće dobro.Naime, vatrogasci ne g... pročitaj..

Vijesti
4327

Rezultati prijevremenih izbora 2015.

  REZULTATI IZBORA ZA GRADONAČELNIKA GRADA PAGA   REZULTATI IZBORA ZA ČLANICE/ČLANOVE GRADSKOG VIJEĆA GRADA PAGA   pročitaj..

Rezultati 1 - 27 od 27