Pregled arhiva

Kolovoz 2017

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 21 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
3581

Duo Varga u atriju Kneževog dvora

U utorak, 29.8. u 21:00 sati u atriju Kneževog dvora održat će se koncert Duo Varga (Zita Varga, violončelo i Nadia Varga Modrić, klavir). Ulaz je slobodan.Koncert se održava u organizaciji Centra za ... pročitaj..

Vijesti
3948

Zatvaranje Paškog kulturnog ljeta 2017.

Povodom zatvaranja Paškog kulturnog ljeta u atriju Kneževog dvora 01. rujna u 21:00 sat održat će se koncertni program "Filmska glazba" u izvedbi sjajnih Martine Klarić, sopran; Nere Gojanović, mezzos... pročitaj..

Vijesti
3505

Pažani će graditi suhozidni križ u Vukovaru

Izaslanstvo Grada Paga na čelu s gradonačelnikom Antom Fabijanićem posjetilo je grad Vukovar gdje ih je primio gradonačelnik Ivan Penava. Razlog posjete i tema razgovora bila je izgradnja suhozida u o... pročitaj..

Vijesti
3381

S Festivala starih zanata

U Pagu je 22. i 23. kolovoza održan Festival starih zanata tijekom kojeg su prikazani tradicionalni zanati i proizvodi.Festival se održava u sklopu "Paškog kulturnog ljeta" u organizaciji Centra za ku... pročitaj..

Vijesti
3484

Klapa Peružini u atriju Kneževog dvora

Ženska klapa Peružini iz Paga održati će svoj samostalni koncert "Portret duše" u subotu 26.08.2017. u 21 h u atriju Kneževog dvora.Organizator je Turistička zajednica grada Paga. Ulaz je slobodan.... pročitaj..

Vijesti
4979

Obavijest iz Dječjeg vrtića Paški mališani

Inicijalni razgovori za roditelje novoupisane djece u pedagoškoj godini 2017/2018 održat će se u utorak, 29. 8. i srijedu, 30 . 8. 2017. godine, a raspored pogledajte OVDJE. U srijedu 30. kolovoza u 1... pročitaj..

Vijesti
3389

Kazališna poslastica "Sve u tri..."

Centar za kulturu i informacije Pag u petak 22. kolovoza u 21:00 sat u atriju Kneževog dvora organizira kazališnu poslasticu teatra Kerekesh, predstavu "Sve u 3...". Radi se o komediji u kojoj dvije c... pročitaj..

Vijesti
3569

Festival starih zanata

U organizaciji Centra za kulturu i informacije Pag u utorak i srijedu, 22. i 23. kolovoza, od 20:00 sati na Trgu Petra Krešimira IV i u Veloj ulici održat će se Festival starih zanata. Na Festivalu se... pročitaj..

Vijesti
4482

"Bila noć" za pamćenje

"Ta bila paška noć" u organizaciji Društva prijatelja Hajduka Pag bila je uistinu za pamćenje. Na Trgu Petra Krešimira IV. posjetitelji su mogli uživati u odličnoj glazbi Klape Sol, domaćim specijalit pročitaj..

Vijesti
4513

Ta bila paška noć

Društvo prijatelja Hajduka Pag u petak 18.08. u 20: 30 na Trgu Petra Krešimira u Pagu organizira manifestaciju "Ta bila paška noć" uz Klapu Sol iz Paga.Posjetitelje očekuju domaći specijaliteti, bogat... pročitaj..

Vijesti
3594

Proslava blagdana Vele Gospe

Procesijom od Starog grada do Paga i liturgijama u kojima je sudjelovao velik broj vjernika, u Pagu je proslavljena Vela Gospa, najveći vjerski blagdan na otoku. U noći od 14. na 15. kolovoza u Starom... pročitaj..

Vijesti
3409

Izvrstan koncert Klape Contra

Na prepunom Trgu Petra Krešimira IV. u Pagu 14. kolovoza, dan uoči Vele Gospe, održan je izvrstan koncert Klape Contra. Brojna publika uživala je u hitovima poput Lipoto moja, Dok nas vrime ne iscidi,... pročitaj..

Vijesti
4611

Predstava za djecu Keko - eko

U organizaciji Centra za kulturu i informacije Pag u srijedu 16. kolovoza u 21:00 sat u atriju Kneževog dvora u Pagu održat će se kazališna predstava za djecu „Keko – eko“ Produkcije Z iz Splita. Ulaz... pročitaj..

Vijesti
4769

Infishando u atriju Knezevog dvora

U petak 11.08.2017. u 21:00 sat u atriju Kneževog dvora u Pagu Instrumentalni sastav Infishando iz Paga svojim će evergreen izvedbama razveseliti sve posjetitelje. Ulaz je slobodan, a organizator je T... pročitaj..

Vijesti
5466

Proslava blagdana Vele Stomorine

Povodom blagdana Vele Stomorine, najznačajnijeg vjerskog blagdana na otoku Pagu, u noći od 14. na 15. kolovoza u Starom gradu u Pagu održat će se bdijenje koje počinje u 22: 30 sata i traje do 04:30 s... pročitaj..

Vijesti
6556

Obilježen Dan domovinske zahvalnosti

U gradu Pagu kroz dva dana, 04. i 05. kolovoza, prigodno je obilježen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja. Članovi Udruge hrvatskih veterana Domovinskog rata (UHVDR) grada... pročitaj..


Vijesti
5053

POZIV GRAĐANIMA ZA RACIONALNU POTROŠNJU VODE IZ SUSTAVA JAVNE VODOOPSKRBE

Poštovani korisnici, zbog dugog sušnog razdoblja i ekstremno visokih temperatura dolazi do povećane potrošnje vode. Molimo građane na štednju vode kako bi se izbjegla daljnja ograničenja u isporuci.Za... pročitaj..

Vijesti
5603

Međunarodni stolnoteniski turnir "Oluja '95"

Hrvatski stolnoteniski savez poziva sve zainteresirane na otvaranje Međunarodnog stolnoteniskog turnira „Oluja '95“ koje će se održati u subotu 05. kolovoza u 12:00 sati u sportskoj dvorani OŠ Jurja D... pročitaj..

Vijesti
5187

Proslava Dana domovinske zahvalnosti

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti 05. kolovoz u Pagu će već tradicionalno biti obilježen feštom uz jelo, piće i živu glazbu. Organizator UHVDR Grada Paga i ove godine pobrinut će se da građani i po... pročitaj..

Vijesti
5492

STK Dalmatinac iz Paga osvojio zlato i broncu

Na otvorenom prvenstvu Malinske u stolnomtenisu STK Dalmatinac iz Paga postigao je izvrsne rezultate. Turnir je održan povodom dana Malinske, a stolnotenisači iz Paga izazvali su pravu senzaciju osvoj... pročitaj..

Rezultati 1 - 21 od 21