Pregled arhiva

Srpanj 2014

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 25 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
4611

"Pag srednjevjekovni grad" 2. i 3. kolovoza

Ovog vikenda 2. i 3. kolovoza u organizaciji Centra za kulturu i informacije Pag održat će se mnifestacija " Pag srednjevjekovni grad". Trg Petra Krešimira IV, Branimirova obala i Luka Mandrač biti će... pročitaj..

Vijesti
5317

Započinje PagArtFestival

U petak, 1. kolovoza započinje PagArtFestival koji će i ove godine sadržavati niz kvalitetnih koncerata klasične glazbe do 14. kolovoza.Osnivač i umjetnički voditelj ovog festivala je naš poznati pija... pročitaj..

Vijesti
4428

Stolnotenisko natjecanje "Oluja 95"

U nedjelju, 3. kolovoza s početkom u 11.00 održati će se stolnotenisko natjecanje "Oluja 95" u sportskoj dvorani OŠ "Jurja Dalmatinca".Ovim putem Zlatno Pospiš, predsjednik Hrvatskog stolnoteniskog sa... pročitaj..

Vijesti
4570

Humanitarna pomoć

Dobrovoljno vatrogasno društvo Pag i Grad Pag organizirali su posljednji kamion humanitarne pomoći koji je krenuo prema Centralnom skladištu Crvenog križa u Zagrebu čije vozilo je stiglo u Pag za tu n... pročitaj..

Vijesti
4620

Istraživanje zadovoljstva gostiju u gradu Pagu

Turistička zajednica grada Paga po prvi puta provodi online anketu koja će pokazati zadovoljstvo gostiju i posjetitelja kulturnim, zabavnim i sportskim sadržajima, te ponašanjem turističkih i ugostite... pročitaj..

Vijesti
4420

Promoviranje putem billboarda i ploča dobrodošlice

U sklopu programa promoviranja grada Paga kao turističke destinacije, Turistička zajednica grada Paga je u suradnji s Gradom Pagom i tvrtkom Dekleva consulting d.o.o. postavila plakat površine 50m2 u ... pročitaj..

Vijesti
4837

Švicarski "Sonntagszeitung": Pag – mističan otok gastronomije i kulture

Uz već uobičajenu frazu (Hrvatska Ibiza), ali sada na sasvim novom tržištu, tiskano izdanje švicarskog "Sonntagszeitunga" u svom nedjeljnom izdanju i stranica poznatog lifestyle magazina "Annabelle" o... pročitaj..

Vijesti
11722

Odličan 55.Paški ljetni karneval

Ovogodišnji 55. Paški ljetni karneval protekao je u pravom veselom i razigranom ozračju kojeg nije pokvario ni ljetni pljusak. Karneval je započeo zagrijavanjem od ponedjeljka nastupom Gradske glaz... pročitaj..

Vijesti
4898

Zahvalnica “Zelene čistke”

Grad Pag je za sudjelovanje u akciji "Zelene čistke" dobio Zahvalnicu slijedećeg sadržaja: "Vaše sudjelovanje pokazatelj je proaktivnog i pozitivnog pristupa problema, ali i poticaj u zajednici za bo... pročitaj..

Vijesti
5037

Održan Dječji karnevalski dan

U organizaciji Centra za kulturu i informacije Pag, a pod pokroviteljstvom Grada Paga, održan je Dječji karnevalski dan u sklopu 55. Paškog ljetnog karnevala.Prepuna Kula Skrivanat odzvanjala je pjesm... pročitaj..

Vijesti
5408

Telegram sućuti povodom smrti don Živka Kustića

U ime svih žitelja grada Paga, gradonačelnik Željko Maržić uputio je obitelji pokojnog don Živka Kustića telegram sućuti: "Duboko suosjećamo s Vašom boli zbog gubitka Vašeg oca, a nama našeg sumješta... pročitaj..

Vijesti
5085

PROGRAM 55. Paškog ljetnog karnevala

Ove godine Paški ljetni karneval trajati će cijeli tjedan – od ponedjeljka, 21, srpnja kada kreće zagrijavanje do subote, 26. srpnja u organizaciji Turističke zajednice Grada Paga, Karnevalske udruge ... pročitaj..

Vijesti
5838

Paška brudetijada "More na stolu"

Na gradskoj rivi održana je "Paška brudetijada" pod nazivom "More na stolu" na kojoj su se u kuhanju brudita natjecale četiri ekipe: Konoba "Bile" i Cafe bar "Zec", Moto kluba "Paška bura", klape "Sol... pročitaj..

Vijesti
4390

Kreće plesna radionica u Pagu

Već petu godinu za redom u organizaciji grada Paga i udruge "Kissa" kreće s radom još jedna plesna radionica i u Pagu.Radionica je besplatna za svu djecu od 3-18 godina i poklon je grada Paga, a započ... pročitaj..

Vijesti
9406

Dodjela diploma maturantima SŠ"Bartula Kašića"

U Kneževom dvoru održana je svečana dodjela diploma maturantima SŠ" Bartula Kašića" o završenom srednjoškolskom obrazovanju.Profesorica Milena Čemeljić, ravnateljica paške srednje škole toplim riječim... pročitaj..

Vijesti
5388

Otvorena izložba "Pradavno paško jezero"

Pod pokroviteljstvom Grada Paga u II. Magazinu soli otvorena je stalna izložba „Pradavno paško jezero". Izložba je postavljena u suradnji Centra za kulturu i informacije Pag i Hrvatskog prirodoslovnog... pročitaj..

Vijesti
4619

Zahvala za 5. Međunarodni festival čipke

Još jednom zahvaljujem svim sudionicama 5. Međunarodnog festivala čipke te svima koji su se u uključili u organizaciju na bilo koji način i obogatili program ove naše manifestacije koja se održala pod... pročitaj..

Vijesti
4554

Festival kreativnih radionica

U organizaciji Centra za kulturu i informacije Pag započinje Festival kreativnih radionica koji će trajati do 14. srpnja.Prva je kreativna radionica na kojoj će se učiti decoupage, popularna tehnika z... pročitaj..

Vijesti
4237

Škola vaterpola i plivanja

Vaterpolo klub "Pag" poziva sve zainteresirane djevojčice u dobi od 5 do 15 godina u Ljetnu školu vaterpola i plivanja. Testiranja se održavaju svakog dana, od ponedjeljka do petka, u 9 sati na vaterp... pročitaj..

Vijesti
4660

Koncert Dječjeg zbora "Vijolice"

Na Trgu Petra Krešimira IV održan je koncert Dječjeg zbora "Vijolice". Na početku koncerta sve je pozdravila Željka Zubović, ravnateljica OŠ "Jurja Dalmatinca".Mali pjevači otpjevali su niz pjesama ve... pročitaj..

Vijesti
4208

Obavijest o provođenju mjera adulticidne dezinsekcije

CIKLON d.o.o. za sanitarnu zaštitu čovjekove okoline, Zadar, provodit će mjere adulticidne dezinsekcije dana 7.7. na 8.7.2014. godine. Dezinsekcija će se obaviti s metodom hladnog orošavanja uz uporab... pročitaj..

Vijesti
5445

Sajam zdrave hrane i domaćih proizvoda

U Gradu Pagu (na rivi) će se od 04. do 06. srpnja ove godine održati Sajam zdrave hrane i domaćih proizvoda. Sajam je u organizaciji Udruge Fraktal iz Zagreba, a u suradnji s Gradom Pagom i TZ Grad... pročitaj..

Vijesti
4696

Održana Skupština Vatrogasne zajednice Zadarske županije u Pagu

U Pagu je održana sjednica Skupštine Vatrogasne zajednice Zadarske županije pod predsjedanjem Kaže Kolanovića. Nazočne je pozdravio gradonačelnik Paga Željko Maržić, a dobrodošlicu im je zaželio preds... pročitaj..

Vijesti
4816

Klapa "Peružini" dobitnica srebrne plakete u Pakoštanima

Na sedmoj po redu manifestaciji „Školjka" u Pakoštanima srebrnu plaketu za izvedbu dobila je ženska klapa "Peružini" koja jei ovaj put uspješno predstavljala grad Pag.U jakoj konkurenciji Grand Prix i... pročitaj..

Vijesti
5475

Dvadeset godina mature prve generacije općih gimnazijalaca u Pagu

Dvadeset godina mature obilježila je generacija paških gimnazijalaca razrednika profesora Mihovila Orosa koja je upisala opću gimnaziju 1990/91 godine. To je prva generacija gimnazijalaca nakon 12 ... pročitaj..

Rezultati 1 - 25 od 25