maturanti razredniceU Kneževom dvoru održana je svečana dodjela diploma maturantima SŠ" Bartula Kašića" o završenom srednjoškolskom obrazovanju.
Profesorica Milena Čemeljić, ravnateljica paške srednje škole toplim riječima pozdravila je maturante, prisutne roditelje i profesore: i čestitala maturantima gimnazijalcima na uspješnom polaganju ispita državne mature koje su svi učenici položili u prvom roku te iznijela podatak da je oko 90% učenika postiglo rezultate bolje od prosjeka u pojedinim nastavnim predmetima.
Posebne čestitke ravnateljica je uputila maturantu Mandoah Žuži koji je četvrti u Hrvatskoj iz matematike i Nataliji Alaburić koja je šesta u Hrvatskoj iz predmeta psihologije.
Ravnateljica se posebno zahvalila učenicima koji su završili obrazovanje za zanimanja kuhar i konobar i zaželjela im puno uspjeha u obavljanju ovih kreativnih i traženih zanimanja..
Profesorica Majda Milić, razrednica maturanata gimnazijalaca i profesorica Vesna Fabijanić, razrednica maturanata ugostiteljskog usmjerenja uručile su diplome svojim, sada već bivšim učenicima, uz pljesak nazočnih roditelja i rodbine dok je ravnateljica Čemeljić posebno čestitala maturantici Ines Zubović na izboru učenice generacije.
Maturanti opće gimnazije SŠ "Bartula Kašića":
ines i ravnateljicaNatalija Alaburić, Antonela Buljanović, Zvonimir Crljenko, Nikolina Fabijanić, Toni Kafadar, Rebeka Majhen, Lea Oguić, Mateo Peranić, Julija Radoslović, Martina Sabalić, Paola Samaržija, Josip Škoda, Iva Škunca, Ivana Šuljić, Ivana Udovičić, Ines Zubović i Mandoah Jean Michel Žuža s razrednicom prof. Majdom Milić.
Maturanti ugostiteljskog usmjerenja za zanimanja kuhar i konobar:
Ivan Buljanović, Luka Dobrijević, Jelena Lovren, Barbara Kustić, Đulijano Sabalić i Vanesa Vidrač s razrednicom prof. Vesnom Fabijanić.
U svečanom programu nastupili su bivši učenici paške srednje škole Ivo Maržić na gitari te Jure Kaurloto i Marin Milić na mandolinama.

0
0
0
s2smodern