Pregled arhiva

Travanj 2024

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 13 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
533

OBAVIJEST O PRIJAVI ZA UPIS U DJEČJI VRTIĆ „ PAŠKI MALIŠANI“ ZA PEDAGOŠKU GODINU 2024./2025.

Temeljem Odluke Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Paški mališani od 29. travnja 2024. godine do 11. svibnja 2024. godine  podnose se zahtjevi za upis djece budućih polaznika vrtića za pedagošku go pročitaj..

Vijesti
329

Plava i Zelena Čistka - Akcija čišćenja podmorja i okoliša u Šimunima, 4.5.2024.

U organizaciji Udruge Šimuni, a pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Paga, Grada Paga i Čistoće Pag održat će se "Plava i Zelena Čistka" u subotu, 4. svibnja s početkom u 9 sati u Šimunim pročitaj..

Vijesti
703

Svečana proslava Svetog Trna u Pagu, 4.5.2024.

U subotu, 4. svibnja u gradu Pagu održat će se svečana proslava Svetog Trna, relikvije koju čuvaju redovnice Benediktinskog samostana sv. Margarite. Ova tradicionalna manifestacija obilježava se s p pročitaj..

Vijesti
423

Iskusite vrhunski "Pag na Meniju" doživljaj

Povodom prvomajskih praznika i dolaska većeg broja gostiju Turistička zajednica Grada Paga pod pokroviteljstvom TZ Zadarske županije i Zadarske županije organizira tradicionalnu manifestaciju "Pag n pročitaj..

Obavijesti
797

Oglas za zapošljavanje-Grad Pag

Oglas je 26. travnja 2024. objavljen na službenim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje - pogledaj oglas Poziv na testiranje u svrhu provjere znanja i sposobnosti - pogledaj oglas ... pročitaj..

Vijesti
577

Konferencija „Turizam 365 – održivost i inovativnost otoka Paga“, 25.4.2024.

25. travnja u gradu Pagu u organizaciji Zadarskog tjednika održat će se regionalna konferencija „Turizam 365 – održivost i inovativnost otoka Paga“ u Kneževom dvoru s početkom u 10 sati. Konferencij pročitaj..

Vijesti
453

Akcija čišćenja podmorja i obale na području Solane Pag, 22.4.2024.

Povodom obilježavanja Dana planeta Zemlje, 22. travnja Solana Pag i Natura Jadera – JU za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Zadarske županije, organiziraju ekološku akciju čišćen pročitaj..

Obavijesti
1094

Rješenje o određivanju biračkih mjesta na području otoka Paga

Rješenje o određivanju biračkih mjesta na području otoka Paga - pogledaj dokument... pročitaj..

Vijesti
570

Podjela sadnica cvijeća u Pagu, Knežev dvor, 15.4.2024.

U organizaciji Grada Paga, u ponedjeljak 15. travnja dijelit će se sadnice cvijeća u Kneževom dvoru s početkom u 14 sati. Uredimo svoj vrt, uljepšajmo svoj Grad! Foto: Radio Pag pročitaj..

Obavijesti
604

Javni poziv za predlaganje programa i projekta javnih potreba koje će na području Grada Paga za 2024. provoditi Vjerske zajednice

Javni poziv za predlaganje programa i projekta javnih potreba koje će na području Grada Paga za 2024. provoditi Vjerske zajednice - pogledaj dokument Obrazac . 1 opis-programa - pogledaj dokument pročitaj..

Vijesti
850

Ministrica Brnjac u radnom posjetu gradu Pagu

Nikolina Brnjac, ministrica turizma i sporta u pratnji sa Monikom Udovičić, ravnateljicom Uprave za sustav turističkih zajednica, kategorizaciju i pravne poslove i Tomislavom Fainom, predsjednikom U pročitaj..

Vijesti
639

Paška čipka i narodna nošnja pod svijetlima New Yorka

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) i globalni medijski konglomerat Paramount započeli su provoditi zajedničku marketinšku kampanju u svrhu što kvalitetnijeg pozicioniranja Hrvatske kao kvalitetne i pročitaj..

Vijesti
430

Posjetitelji uživali u Uskršnjem doručku i najbogatijem gastro stolu na otoku Pagu

U organizaciji Turističke zajednice Grada Paga i Grada Paga na prepunom Trgu Petra Krešimira IV priređena je dobrodošlica i Uskršnji doručak za prve ovogodišnje goste u gradu Pagu koja je privukla v pročitaj..

Rezultati 1 - 13 od 13