Pregled arhiva

2024

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 19 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Obavijesti
200

Natječaj za dodjelu stipendija 2024

Natječaj tekst objave - pogledajte dokument Privitak / Formular uz natječaj - pogledajte dokument pročitaj..

Natječaji
53

01/24 - Natječaj za dodjelu stipendija

Natječaj tekst objave - pogledajte dokument Privitak / Formular uz natječaj - pogledajte dokument pročitaj..

Vijesti
276

Zajedničkom suradnjom do prodaje i promocije paških proizvoda

Danas je u gradu Pagu održana press konferencija u organizaciji Solane Pag, TZ Grada Paga i malih proizvođača otoka Paga. Cilj konferencije bio je predstaviti suradnju navedenih aktera, čiji je pročitaj..

Vijesti
878

Paški zimski karneval, 11.-14.2.2024.

U organizaciji Turističke zajednice Grada Paga i Grada Paga od 11. do 14. veljače 2024. godine održat će se zadnji dani tradicionalnog paškog zimskog karnevala. U nedjelju, 11. veljače u 16:00 sati pročitaj..

Vijesti
225

Započeli radovi na projektu „Razvoj vodoopskrbe”

5. veljače 2024. u Dinjišci na Pagu svečano su otvoreni radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže čime će se stanovnicima južnog dijela otoka Paga omogućiti neometana opskrba vodom. Na otvorenju rado pročitaj..

Vijesti
199

Predstavljanje suradnje Solane Pag, TZ Grada Paga i malih proizvođača otoka Paga

U srijedu, 7. veljače 2024. godine Solana Pag predstavit će suradnju sa Turističkom zajednicom Grada Paga i malim proizvođačima koja ima za cilj unaprijediti povezivanje, prodaju i promoci pročitaj..

Vijesti
207

Karnevalska udruga Markova kumpanija gostovala na Samoborskom fašniku

Pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Paga, u subotu 3. veljače, karnevalska udruga Markova kumpanija iz Paga gostovala je na 198. Samoborskom fašniku. KU Markova kumpanija je u kratkom pročitaj..

Vijesti
170

Obilježavanje Svjetskog dana močvarnih (vlažnih) staništa u OŠ Jurja Dalmatinca u Pagu

2. veljače 2024. godine Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Zadarske županije - Natura Jadera u suradnji sa Solanom Pag i Osnovnom školom Jurja Dalmatinca Pag obi pročitaj..

Vijesti
287

Besplatno razgledavanje izložbi u gradu Pagu, 26.1.2024.

Turistička zajednica Grada Paga poziva Vas na besplatno razgledavanje izložbi u gradu Pagu, u petak, 26. siječnja 2024. godine od 18 do 21 sat. Svi zainteresirani moći će razgledati Galeriju pašk pročitaj..

Vijesti
284

Održan radni sastanak u Uredu gradonačelnika

17. siječnja 2024. godine u Uredu gradonačelnika Grada Paga održan radni sastanak na temu stipendiranja studenata. Na sastanku su pored gradonačelnika Ante Fabijanića sudjelovali predstavnici gradsk pročitaj..

Vijesti
231

Akcija darivanja krvi, Knežev dvor u Pagu, 18.1.2024.

U četvrtak, 18. siječnja 2024. godine organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Pag održat će se akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Kneževom dvoru u Pagu u vremenu od 8.30 do 11.30 sati. Napo pročitaj..

Obavijesti
279

Javni poziv za prijavu projekata poticanja razvoja civilnog društva na otocima u 2024. godini

29. prosinca 2023. godine Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo Javni poziv za prijavu projekata poticanja razvoja civilnog društva na otocima u 2024. godini. Prihvatlji... pročitaj..

Vijesti
528

Počinje tradicionalni Paški zimski karneval

U organizaciji Grada Paga, u subotu 13. siječnja 2024. godine započinje tradicionalni Paški zimski karneval maškaranim tancima gdje će sve ljubitelje karnevala zabavljati izvrsni Zaratino bend u II pročitaj..

Vijesti
380

Upoznaj svoju zemlju - 2024. godine

Turistička zajednica Grada Paga u sklopu projekta „Upoznaj svoju zemlju“ organizira besplatan obilazak grada Paga uz vođenje turističkog vodiča Branka Mate Donadića. Pozivamo sve one koji žele sazna pročitaj..

Vijesti
167

Objavljen Javni poziv za dodjelu Oznake ,,Hrvatski otočni proizvod''

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je Javni poziv za dodjelu oznake Hrvatski otočni proizvod u 2024. godini dostupan s pripadajućom dokumentacijom putem poveznice&nb pročitaj..

Vijesti
209

JAVNI POZIV za dodjelu nagrade Grada Paga

POZIV za predlaganje nagrada Grada Paga - pogledaj dokument OBRASCI za predlaganje kandidata - pogledaj dokument pročitaj..

Vijesti
165

Javni poziv za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava za provedbu promotivnih aktivnosti Programa „Hrvatski otočni proizvod“.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Uprava za otoke, objavilo je Javni poziv za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava za provedbu promotivnih aktivnosti Programa „Hrvat pročitaj..

Vijesti
230

Javni poziv za prijavu projekata poticanja razvoja civilnog društva na otocima u 2024. godini.

29. prosinca 2023. godine Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je Javni poziv za prijavu projekata poticanja razvoja civilnog društva na otocima u 2024. godini. Pri pročitaj..

Vijesti
240

Potpisan Ugovor za izvođenje radova na projektu razvoja vodoopskrbe na području Grada Paga

U četvrtak, 28. prosinca 2023. u Gradu Pagu svečano je potpisan Ugovor za izvođenje radova u sklopu projekta Razvoj vodoopskrbe na području Komunalnog društva Pag. Ugovor su potpisali Šimun Lušić, d pročitaj..

Rezultati 1 - 19 od 19