Pregled arhiva

Lipanj 2020

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 19 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
2401

OBAVIJEST o suzbijanju odraslih oblika komaraca (adulticidne dezinsekcije)

Djelatnici tvrtke CIKLON d.o.o. za sanitarnu zaštitu čovjekove okoline, Zadar provesti će mjere suzbijanja odraslih oblika komaraca (adulticidne dezinsekcije) na području Vašeg Grada. Suzbijanje kom pročitaj..

Vijesti
2561

Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, 24.6.2020.

24. lipnja 2020. godine Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je nove odluke vezano za privremenu zabranu prelaska preko graničnih prijelaza Republike Hrvatske te načinu organizacije javno pročitaj..

Vijesti
3388

Održana sjednica Stožera civilne zaštite Grada Paga

23. lipnja 2020. godine s početkom u 9 sati održana je telefonska sjednica stožera Civilne zaštite Grada Paga zbog novonastale situacije u Zadarskoj županiji. Na sjednici su doneseni sljedeći zak pročitaj..

Vijesti
2556

Javni poziv za prijavu rješenja suvenira Grada Paga u 2020. godini

Turistička zajednica Grada Paga raspisuje Javni poziv za prijavu rješenja suvenira Grada Paga u 2020. godini. Pravo sudjelovanja na Javnom pozivu imaju sve pravne i fizičke osobe registrirane, odnos pročitaj..

Vijesti
2181

Američki veleposlanik W. Robert Kohorst posjetio grad Pag

21. lipnja 2020. godine Veleposlanik Sjedinjenih Američkih Država u Hrvatskoj W. Robert Kohorst sa suprugom posjetio je grad Pag u pratnji Božidara Longina, župana Zadarske županije. Domaćini su ame pročitaj..

Vijesti
2092

Održana radionica paške čipke „Moji prvi punti“

U sklopu Dana paške čipke održana je radionica paške čipke pod nazivom „Moji prvi punti“. U atriju Kneževog dvora u Pagu deset polaznica, što je bio maksimalan broj, pozdravila je Vesna Karavanić, d pročitaj..

Vijesti
2273

Održan Dan paške čipke

U organizaciji Turističke zajednice grada Paga, Društva paških čipkarica Frane Budak i Grada Paga, 19. lipnja 2020. godine u Kneževom dvoru u Pagu održan je Dan paške čipke. Na taj način skromno je pročitaj..

Vijesti
3140

Izabrano najljepše stablo i živica Pitospore

Na inicijativu Ive Fabijanića, gosta urednika "Domaće besede" s Radio Paga, održan je izbor najljepšeg stabla i živice Pitospore u gradu Pagu. Najljepše stablo Pitospore nalazi se u parku na šetališ pročitaj..

Obavijesti
3052

19. sjednica GRADSKOG VIJEĆA GRADA PAGA

Na temelju članka 34. st. 4. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („NN“ broj 33/01, 60/01-vjerodostojno tumačenje,129/05,109/07,125/08,36/09,150/11, 144/12 i 19/13) i članka 52. i 53... pročitaj..

Vijesti
3032

Dodjela priznanja i zahvalnica Grada Paga, Knežev dvor, 19.6.2020.

U petak, 19. lipnja 2020. godine u Kneževom dvoru u Pagu s početkom u 19 sati dodijelit će se priznanja i zahvalnice Grada Paga zaslužnim udrugama i pojedincima koje će im uručiti Jasna Magaš, preds pročitaj..

Vijesti
2418

Dan paške čipke

Ove godine, zbog korona virusa, nažalost, neće se održati 11. Međunarodni festival čipke u Pagu. Ipak, zbog kontinuiteta održavanja i emocionalne vezanosti ove, nama drage i značajne manifestacije, pročitaj..

Vijesti
2245

Pag - potpisan Sporazum o udruživanju lokalnih turističkih zajednica u provedbi projekta „Razvoj outdoor turizma na otoku Pagu“

Predsjednici Turističkih zajednica gradova Novalje- Ante Dabo, Paga - Ante Fabijanić,Općine Povljana - Ivica Pogorilić i Općine Kolan - Marin Pernjak te mjesta Stara Novalja - Ante Peranić potpisali pročitaj..

Vijesti
3450

Rikša Tour Pag – novost u ponudi Grada Paga

Odnedavno je u ponudi Grada Paga usluga prijevoza rikšom. Uslugu prijevoza na području Grada Paga vrši agencija za turistički prijevoz Rikša Tour Pag. Rikše možete pronaći na lokacijama na Branim pročitaj..

Vijesti
2760

Akcija "Biramo najljepše stablo i živicu od pitospore"

Na inicijativu Ive Fabijanića, gosta urednika "Domaće besede" s Radio Paga, održati će se izbor najljepšeg drva i živice Pitospore u gradu Pagu. Akcija će se održati povodom otvaranja turističke pročitaj..

Vijesti
2566

Misa kod Zavjetnog križa

U subotu, 13. lipnja, održat će se misa i podizanje hrvatske zastave na vrhu sv. Vida, koji je najviši vrh otoka Pagu, povodom obilježavanja izgradnje Branimirovog križa. U toj prigodi predsjedni pročitaj..

Vijesti
2549

Snimanje novog promotivnog filma otoka Paga

Turističke zajednice Grada Paga, Grada Novalje, Stare Novalje i Općine Povljana snimaju zajednički promotivni film otoka Paga. Snimanje je započelo jučer u gradu Pagu na kojem su sudjelovali članovi pročitaj..

Obavijesti
2347

Objava biračima

Predsjednik Republike Hrvatske je 20. svibnja 2020.godine donio Odluku o raspisivanju izbora za zastupnike u Hrvatski sabor. Izbori će se održati u nedjelju, 5.srpnja 2020. godine. Više informacija p... pročitaj..

Vijesti
2292

Radovi na parkiralištu na Goliji

U tijeku su radovi sanacije i asfaltiranja na parkiralištu na bivšem trajektnom pristaništu na Goliji. "Nakon više od 30 godina na mjestu bivšeg trajektnog pristaništa odvijaju se radovi sanacije pročitaj..

Vijesti
2686

Učenici Srednje škole Bartula Kašića Pag najbolji u županiji na državnoj maturi u školskoj godini 2018./2019.

Srednja škola Bartula Kašića Pag mala je otočna škola koja već dugi niz godina obrazuje učenike gimazijskog i ugostiteljskog odjeljenja. Uz to, škola ima i program za osposobljavanje odraslih, za pročitaj..

Rezultati 1 - 19 od 19