Pregled arhiva

2020

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 30 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
142

Grad Pag nabavio sliku „Ribari” autora Ivana Mirkovića

Grad Pag nabavio je sliku „Ribari” te nadopunio vrlo vrijednu zbirku autora Ivana Mirkovića koja je u vlasništvu Grada Paga. Slika se trenutno nalazi u prostorijama gradske uprave, a u skorijoj budu pročitaj..

Vijesti
191

Obilježavanje Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, 17.11.2020.

17. studenoga 2020. godine predstavnici Udruge hrvatskih veterana Domovinskog rata Grada Paga u znak sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje zapaliti će svijeće i odati počast svim stradalima ispred m pročitaj..

Vijesti
154

Poticanje otočnog gospodarstva

Obavještavamo vas da je na web stranici Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavljen Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti u 2020. godini otočnim poslodavcima za oč pročitaj..

Vijesti
489

Priopćenje gradonačelnika Ante Fabijanića

Zbog loše epidemiološke slike u gradu Pagu u protekla dva dana, jutros je na sjednici Stožera civilne zaštite Grada Paga donesena odluka o privremenom zatvaranju Srednje škole „Bartula Kašića”, Osno pročitaj..

Vijesti
217

Javni poziv „Pag na meniju”

Srednja škola Bartula Kašića Pag, u suradnji s partnerima, Turističkom zajednicom grada Paga, Turističkom zajednicom grada Novalje, Turističkom zajednicom općine Povljana, Turističkom zajednicom opć pročitaj..

Obavijesti
341

POZIV NA DOSTAVU ZAHTJEVA ZA DODJELU KOMUNALNOG VEZA

Temeljem članka 5., 20. i 21. Pravilnika o kriterijima za određivanje namjene pojedinog dijela luke otvorene za javni promet županijskog i lokalnog značaja, način plaćanja veza, uvjete korištenja te o... pročitaj..

Obavijesti
286

Poziv za predlaganje programa i projekata javnih potreba

Na temelju Zakona o financiranju lokalne i područne (regionalne) samouprave (NN 127/17), Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (NN 87/08, 86/09, 92/10, 105/10, 90/11, 5/12, 16/12, ... pročitaj..

Vijesti
341

Blagdan Svih svetih i Dušni dan

Povodom obilježavanja blagdana Svih svetih i Dušnog dana, izaslanstvo Grada Paga, Jasna Magaš, predsjednica Gradskog vijeća Grada Paga, Ante Fabijanić, gradonačelnik Grada Paga i Davor Fabijanić, za pročitaj..

Vijesti
803

Rezultati Javnog poziva za prijavu rješenja suvenira Grada Paga za 2020. godinu

Temeljem Javnog poziva za prijavu rješenja suvenira Grada Paga za 2020. godinu kojeg je objavila Turistička zajednica Grada, Povjerenstvo za odabir rješenja suvenira donijelo je Odluku o dodjeli ozn pročitaj..

Vijesti
356

Grad Pag zaštitio pašku čipku

Grad Pag je pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo zaštitio pašku čipku. Zaštitom Paške čipke Grad Pag postao je jedini davatelj licencije koji potpisuje i definira uvjete korištenja licenc pročitaj..

Obavijesti
190

Obavijest o suzbijanju štetnih glodavaca

Djelatnici tvrtke CIKLON d.o.o. za sanitarnu zaštitu čovjekove okoline, Zadar provoditi će mjere sustavne deratizacije na području Vašeg Grada. Suzbijanje štetnih glodavaca provest će se izlaganje... pročitaj..

Obavijesti
354

Poziv za 21.sjednicu Gradskog vijeća Grada Paga

Na temelju članka 34. st. 4. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („NN“ broj 33/01, 60/01-vjerodostojno tumačenje,129/05,109/07,125/08,36/09,150/11, 144/12 i 19/13) i članka 52. i 53... pročitaj..

Vijesti
306

Nabava komunalne opreme za gospodarenje otpadom

Grad Pag je na temelju javnog poziva (JP ZO 1/2020) za neposredno sufinanciranje nabave komunalne opreme za gospodarenje otpadom na otocima od Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost dobi pročitaj..

Vijesti
5390

Održan 4. turnir u briškuli i trešeti u Dinjiškoj

U organizaciji Konobe Davor i udruge Bartol Kašić u Dinjiškoj na otoku Pagu završio je 4. turnir u briškuli i trešeti na kojem je sudjelovalo ukupno 12 ekipa. Turnir je ove godine zbog pandemije COV pročitaj..

Vijesti
306

Uređenje sportskog igrališta u Dinjiškoj

Nakon Miškovića, Paga i Vlašića, u organizaciji Grada Paga, uređuje se sportsko igralište pored škole u Dinjiškoj. Postavljena je umjetna trava te će se uskoro postaviti zaštitna ograda i mreže. pročitaj..

Vijesti
490

Izgradnja suhozidnog križa

Ovu subotu, 10.listopada 2020.godine u suorganizaciji UHVDR Grada Paga izgradit će se spomen križ za poginule paške branitelje na Ljubovom. Polazak je u 7:00 sati s parkinga Trgovačkog centra Lor pročitaj..

Natječaji
140

Javni poziv u svrhu evidentiranja nerazvrstanih cesta na području Grada Paga KLASA: 932-01/20-10/58, URBROJ: 2198/24-04/01-20-2

Javni poziv u svrhu evidentiranja nerazvrstanih cesta na području Grada Paga KLASA: 932-01/20-10/58, URBROJ: 2198/24-04/01-20-2 Tekst javnog poziva  ... pročitaj..

Obavijesti
430

Javni poziv u svrhu evidentiranja nerazvrstanih cesta na području Grada Paga

Javni poziv u svrhu evidentiranja nerazvrstanih cesta na području Grada Paga KLASA: 932-01/20-10/58, URBROJ: 2198/24-04/01-20-2 Tekst javnog poziva  ... pročitaj..

Vijesti
270

Uređenje sportskog igrališta u Vlašićima

U organizaciji Grada Paga odvijaju se radovi uređenja sportskog igrališta u Vlašićima. Postavljena je umjetna trava te će se postaviti zaštitna ograda, golovi i mreže kako bi se se osigurali sigurni pročitaj..

Vijesti
331

Radovi na odlagalištu Sv. Kuzam u Pagu

Na odlagalištu Sv. Kuzam u Pagu započeli su radovi na realizaciji druge faze sanacije odlagališta koja obuhvaćaju izgradnju obodnog nasipa na izvedenom brtvenom sustavu te izgradnju dijela sustava z pročitaj..

Vijesti
441

Obnovljene grobnice i spomen obilježje na Gradskom groblju u Pagu

Na Gradskom groblju u Pagu obnovljen je spomenik i grobnice palih boraca NOB-a koji su poginuli u 2. svjetskom ratu. „S obzirom da su grobnice bile devastirane i uništene Grad Pag ih je odlučio o pročitaj..

Vijesti
333

Uređenje 2. kata OŠ "Jurja Dalmatinca" u Pagu

Započeli su radovi na uređenju 2. kata zgrade OŠ Jurja Dalmatinca u Pagu koji obuhvaćaju prenamjenu prostora na način da će se od postojeće 4 učionice, rušenjem zidova i ponovnim pregrađivanjem, dob pročitaj..

Vijesti
270

Održana završna konferencija projekta "Kulturna ruta putevima liburnskog, rimskog i hrvatskog nasljeđa Zadarske županije"

Jučer je u Gradskoj knjižnici u Benkovcu održana završna konferencija projekta "Kulturna ruta putevima liburnskog, rimskog i hrvatskog nasljeđa Zadarske županije" čiji cilj je doprinijeti održivom d pročitaj..

Vijesti
428

Započeli radovi uređenja gradske plaže Prosika

Ovih dana na gradskoj plaži Prosika započeli su radovi uređenja. Projektno rješenje obuhvaća izgradnju objekta sa sanitarnim čvorovima za muškarce i žene, izradu betonskih ležaljki za sunčanje, naba pročitaj..

Vijesti
345

Gradonačelnik Grada Paga sastao se s pokretačima stranice Paške šapice

Gradonačelnik Grada Paga sastao se s pokretačima facebook stranice Paške šapice kojoj je ideja okupiti dobre ljude velikog srca na području lokalne zajednice koji su voljni pomoći paškim šapicama, n pročitaj..

Obavijesti
507

Javni poziv za prikupljanje ponuda za davanje u zakup šumskog zemljišta u vlasništvu RH za potrebe pašarenja

Na mrežnim stranicam Hrvatskih šuma je objavljen Javni poziv za prikupljanje ponuda za davanje u zakup šumskog zemljišta u vlasništvu RH za potrebe pašarenja, koji je otvoren do zaključno 28.rujna 202... pročitaj..

Vijesti
249

Održano donatorsko ronjenje za nastavak arheološkog istraživanja podvodnog nalazišta amfora Letavica kod Šimuna na Pagu

"Svi uvijek volimo nešto novo i nešto prvo", kaže Vedran Dorušić, organizator i voditelj prošlotjednog donatorskog ronjenja iz Ronilačkog centra Foka i zadovoljno objašnjava: "Prvo je novo da je Let pročitaj..

Natječaji
287

Javni poziv za jednokratno financiranje programa i projekata javnih potreba sredstvima proračuna Grada Paga za 2020 godinu

Upravni odjel za prostorno uređenje i gospodarstvo na temelju Odluke o raspisivanju Javnog poziva te načinu raspodjele raspoloživih sredstava iz Proračuna Grada Paga za 2020. godinu namijenjenih finan... pročitaj..

Vijesti
372

Promotivna akcija "Tjedan odmora vrijedan"

Promotivna akcija "Tjedan odmora vrijedan nastavlja se od 16.-25. listopada 2020. godine. Tjedan odmora vrijedan je akcija Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice kojom se u tjednu od 1 pročitaj..

Vijesti
378

Uređenje pomoćnog sportskog igrališta na Julovici

U tijeku su radovi uređenja pomoćnog sportskog igrališta, dimenzija 42x42m na Julovici u Pagu. Priprema se teren za ugradnju umjetne trave i sve popratne opreme, rasvjete, zaštitne ograde i mreže. pročitaj..

Rezultati 1 - 30 od 212