Pregled arhiva

Veljača 2016

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 11 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
4171

Vijesti
4174

Poziv za izlaganje u Kneževom dvoru i Sv. Jurja

Centar za kulturu i informacije Pag uputio je poziv za izlaganje u Kneževom dvoru i crkvi Sv. Jurja.Više na linkovima:IZLAGANJE U KNEŽEVOM DVORUIZLAGANJE U CRKVI SV. JURJA     .... pročitaj..

Vijesti
4140

Seminar o mogućnostima koje se nude poljoprivrednicima za ostvarivanje potpora za poljoprivredne okolišne mjere u okviru programa Ruralnog razvoja RH 2014-2020.

Ministarstvo zaštite okoliša i prirode putem Projekta integracije u EU Natura 2000 (NIP) u suradnji s konzorcijem AVALON Foundation, Nizozemska; ÖKL, Austrija i Ecologica, Hrvatska i Zadarske županije... pročitaj..

Vijesti
4750

Japanski turoperatori posjetili Pag

U sklopu programa Tuna, Sushi & Wine Festivala 2016. godine koji se održavao u Zadru od 3. do 7. veljače 2016. godine predstavnici japanskih turoperatora posjetili su Pag gdje su ih dočekali preds... pročitaj..

Vijesti
4989

Predstavljanje udruge "Volim Vlašići"

U petak, 19.veljače .2016. u Zavičaju u Vlašićima održat će se predstavljanje udruge za zaštitu okoliša, promicanje ekološke proizvodnje i održivog razvoja "Volim Vlašići".U sklopu predstavljanja održ... pročitaj..

Vijesti
6038

Klapa Peružini koncertom obilježila 20 godina rada

Prekrasnim koncertom u Kneževom dvoru članice ženske klape Peružini obilježile su dvadeset godina uspješnog rada i promoviranja klapske pjesme te svog grada i otoka.U prepunom Kneževom dvoru nastupile... pročitaj..

Vijesti
5447

Koncert ženske klape Peružini u nedjelju, 14. veljače

Povodom dvadesete godišnjice postojanja ženska klapa Peružini održat će koncert pod nazivom "Uvik ću te svojim zvati..." u nedjelju, 14. veljače 2016. u Kneževom dvoru s početkom u 19.00 sati.Pozivamo... pročitaj..

Vijesti
5540

Zadnji dani Paškog zimskog karnevala

Velikom maškaranom povorkom započeli su zadnji dani Paškog zimskog karnevala koji će trajati do srijede.Gradonačelnik Željko Maržić po tradiciji je pred punom paškom Pijacom predao ključeve grada razi... pročitaj..

Vijesti
4589

Natjecanje u plesu pod maskama

U subotu, 6. veljače u prizemlju Kneževog dvora održano je natjecanje u plesu pod maskama na kojem su nastupili članovi Udruge Kissa pod vodstvom Kristine Alaburić. U natjecanju su sudjelovali Kiss... pročitaj..

Vijesti
4456

Natjecanje u plesu pod maskama

U subotu, 6. veljače u 17.00 u Kneževom dvoru održat će se Natjecanje u plesu pod maskama u sklopu zadnjih dana Paškog zimskog karnevala. Nastupaju mali Kissići pod pokroviteljstvom Grada Paga i Turis... pročitaj..

Vijesti
4471

Karnevalski sat polaznika Male škole Gradske glazbe Pag

U srijedu, 3. veljače 2016. god. u Kneževom dvoru s početkom u 19.00 održat će se Karnevalski sat polaznika Male škole Gradske glazbe Pag.Pozivaju se naši sugrađani da dođu poslušati male glazbare!... pročitaj..

Rezultati 1 - 11 od 11