Poštovani članovi Lokalne akcijske grupe Mentorides,

Sazivam Izvanrednu sjednicu Skupštine LAG-a koja će se održati dana 17.veljače u prostorijama Općine Kolan s početkom u 14 sati.

Ova je sjednica od iznimne važnosti jer pretstavlja prekretnicu nakon koje možemo početi provoditi svoju Lokalnu razvojnu strategiju i provoditi aktivnosti za ostvarenje svih zadanih ciljeva iz iste.

 

Kako bismo bili u mogućnosti raspisati prvi LAG natječaj i podijeliti dio dodijeljene alokacije, sukladno propisima APPRRR-a i novom Pravilniku o mjeri 19, dužni smo izmijeniti i prilagoditi svoje temeljne dokumente – LRS i Statut na način da budemo u mogućnosti provesti LAG natječaj. To je ujedno i razlog sazivanja Izvanredne sjednice Skupštine i ujedno dvije najvažnije točke Dnevnog reda.

Molimo da svoj dolazak potvrdite putem mail adrese [email protected] ili na broj telefona 099 599 2189 (Ured u Pagu). Obavezno ponesite osobne iskaznice radi registracije. Isto tako, molim sve članove, prvenstveno udruge da ukoliko je od dana učlanjivanja u LAG došlo do promjene ovlaštene osobe u Skupštini LAG-a, da donesu sa sobom dokument kojim to potvrđuju. Oni koji nisu u mogućnosti osobno prisustvovati sjednici mogu ovlastiti drugu osobu putem Vjerodajnice koja će biti priložena u mailu. Molim, vodite računa da ista osoba ne može zastupati više od jednog člana.

Za predstavnike s otoka Raba biti će organiziran prijevoz.

Nakon Skupštine biti će organiziran prigodan domjenak za sve prisutne. Također očekujemo i dolazak svih čelnika JLS s područja našeg LAG-a

Uz poziv na Skupštinu svim članovima dostavljamo i Obrazac putem kojeg se mogu izjasniti žele li nastaviti svoje članstvo u LAG-u. Molim da se sukladno svojim mogućnostima i vremenu koje imate na raspolaganju a uzimajući u obzir obveze koje članstvo donosi, izjasnite o budućem članstvu kako bismo samo funkcioniranje članstva i operativno funkciniranje LAG-a doveli na zadovoljavajuću razinu.

Stoga još jednom ističem važnost Vašeg prisustvovanja i zahvaljujem na trudu, razumijevanju i interesu.

Srdačan pozdrav!

Antonio Datković

Predsjednik LAG-a Mentorides

0
0
0
s2smodern