Da karnevalski duh u Pagu ima budućnost, dokazala su paška djeca koja su tijekom protekla dva vikenda u Kneževom dvoru branila boje Dječjeg karnevala. Malene vile, princeze, gusari, leptiri i mnogi drugi zabavljali su se uz paško kolo, bogat i zanimljiv program i brojne nagradne igre. Program su vodili animatori koji su vještinama i šarenim kostimima oduševili male karnevaliste i njihove roditelje. Paški kreativci, hobisti i DIY zanesenjaci došli su na svoje na kreativnoj radionici izrade magneta. Polaznici su naučili kako izraditi i ukrasiti magnete koji su prigodno bili u obliku karnevalskih maski, te srca za nadolazeće Valentinovo. Kreativne radionice se već četvrtu godinu zaredom održavaju tijekom cijele godine, a da se za svakog nađe ponešto, pobrinuo se Centar za kulturu i informacije Pag pod pokroviteljstvom Grada Paga.
Karnevalski dani se nastavljaju u revijalnom tonu. Večeras je karnevalska predstava „Matija“, u subotu nam stižu uvijek energični Gustavi, a od nedjeljne povorke svi smo na Pijaci jer ove godine karneval je u srcu grada. Tira-rara-bomba!

- Pozivam sve maškare, ne samo Paga, već i šire, da se dođu veseliti s nama i obogate maškarano ludilo. Pozivamo i one koji se ne vole toliko maškarati, ali vole Gustafe da nam se i oni pridruže, Gustafi sviraju za sve. Donosimo gomilu energije, pozitive i plesa i mislim da će se svi naći u tome. Bit će tu svih starih hitova, kao i novijih stvari, jedan mix brutale za sve koji vole i razumiju Gustafe! Ravnodušan neće otići nitko, na kraju zbog toga i postojimo već 38 godina! - izjavio je za www.pag.hr Edi Maružin, frontman Gustafa.


kar5
kar4
kar3
kar2
kar1
0
0
0
s2smodern