U prvi razred OŠ "Jurja Dalmatinca" upisano je ukupno 36 učenika i to 24 u matičnoj školi u Pagu. U područnoj školi u Dinjiškoj upisana su četiri učenika, u Povljani šest učenika, a u Vlašićim dva učenika. U prvi razred je upisano više učenika nego lani kada ih je bilo tek 23.


U prvi razred upisani su: Ivana Babačić, Matej Balog, Ana Marija Bobić, Hana Bukša, Lucija Bukša, Marija Ćepulo, Tomislav Dragija, Franka Fabijanić, Laura Fabijanić, Luka Fabijanić, Monika Fabijanić, Izabella Hajkovoj, Mia Jurčević, Ana Marija Jurenec, Marko Kaurin, Iva Kustić, Ivan Ljubaš, Frana Majstorović, Mauro Mihlin, Simona Pernjak, Paolo Petešić, Luka Radan, Dino Škoda i Marija Tičić.
Kao i svake godine, učenike je pozdravila ravnateljica Željka Zubović i poželjela im puno uspjeha u novoj školskoj godini, a prigodan, veseli program izveli su članovi Dječjeg zbora "Vijolice".
Ove školske godine pašku osnovnu školu pohađat će ukupno 238 učenika što je više nego lani kada ih je bilo 226. U razrednoj nastavi su četiri odjeljenja, a u predmetnoj nastavi, dakle od petog do osmog razreda, šest odjeljenja i to jedan peti, dva osma, dva sedma i jedan osmi.

 

 

0
0
0
s2smodern