Pregled arhiva

Prosinac 2020

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 17 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
2213

Grad Pag uplatio financijsku pomoć Gradu Petrinji

Na današnjem sastanku održanom u Uredu gradonačelnika dogovoreno je da Grad Pag u suradnji gradskim tvrtkama Komunalno društvo Pag, Čistoća Pag, Pag II i Turistička zajednica Grada Paga uplati finan pročitaj..

Vijesti
2426

Udruga hrvatskih veterana Domovinskog rata grada Paga organizira pomoć obitelji poginulog branitelja Milivoja Pogorilića

Udruga hrvatskih veterana Domovinskog rata Grada Paga poziva sve članove UHVDR-a, branitelje i građane da se uključe u akciju prikupljanja pomoći obitelji poginulog branitelja Milivoja Pogorilića ko pročitaj..

Vijesti
1822

Mjesni odbor Vlašići organizirao humanitarnu akciju za stanovnike pogođene potresom

U današnjoj akciji koju je organizirao Mjesni odbor Vlašići, stanovnici Smokvice i Vlašića prikupili su odjeću, obuću, hranu, deke, posteljinu, higijenske potrepštine, vodu i sl. za stanovnike podru pročitaj..

Vijesti
2162

Gradonačelnik Ante Fabijanić i zamjenik gradonačelnika Davor Fabijanić obišli potresom pogođena mjesta

Izaslanstvo Grada Paga, gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić i zamjenik gradonačelnika i načelnik Civilne zaštite Grada Paga Davor Fabijanić obišli su Petrinju i druga mjesta pogođena potresom. T pročitaj..

Vijesti
1741

DJEČJI VRTIĆ PAŠKI MALIŠANI, PAG POMAŽE DJEČJEM VRTIĆU PETRINJČICA

Potaknut situacijom u kojoj su se našli ljudi u području pogođenom potresom, Dječji vrtić Paški mališani, Pag odlučio je pokrenuti akciju prikupljanja igračaka, didaktičkog materijala i ostalog prib pročitaj..

Obavijesti
2204

Javni natječaj za imenovanje zamjenika zapovjednika JVP Pag

Javni natječaj za imenovanje zamjenika zapovjednika JVP Pag - Tekst natječaja... pročitaj..

Vijesti
1919

Izaslanstvo Grada Paga obišlo Petrinju i potresom pogođena područja

Danas, 30. prosinca 2020. godine, izaslanstvo Grada Paga, Ante Fabijanić, gradonačelnik i Davor Fabijanić, zamjenik gradonačelnika Grada Paga i načelnik Civilne zaštite Grada Paga obišli su centar P pročitaj..

Vijesti
1896

Pag, Kolan i Povljana zajedno organiziraju pomoć gradu Petrinji

Na hitnoj telefonskoj sjednici gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić, načelnik Općina Povljana Ivica Pogorilić, načelnik Općina Kolan Marin Pernjak, te načelnik Stožera Civilne zaštite Grada Paga pročitaj..

Vijesti
1593

FABIJANIĆ: Kako je paška oporba skinula osmijeh s lica djece grada Paga

Nakon posljednje sjednice Gradskog vijeća Grada Paga, koja je održana u Pagu, 28. prosinca 2020. godine Ante Fabijanić, gradonačelnik Grada Paga dao je priopćenje za medije - pogledaj PDF priopćenje pročitaj..

Obavijesti
1798

Poziv za nastavak 22. sjednice Gradskog vijeća Grada Paga za dan 28. prosinca 2020.godine

Na temelju članka 34. st. 4. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („NN“ broj 33/01, 60/01-vjerodostojno tumačenje,129/05,109/07,125/08,36/09,150/11, 144/12 i 19/13) i članka 52. i 53... pročitaj..

Obavijesti
2078

22. sjednica GRADSKOG VIJEĆA GRADA PAGA

Na temelju članka 52. i 53. Poslovnika Gradskog vijeća Grada Paga (Službeni glasnik grada Paga 5/09 i 3/13) saziva se 22. sjednica GRADSKOG VIJEĆA GRADA PAGA. Obzirom na opće poznatu situaciju vezano ... pročitaj..

Vijesti
2255

Isplata novčanog dodatka socijalno ugroženim osobama

Na temelju odluke Ante Fabijanića, gradonačelnika Grada Paga obavještavaju se socijalno ugrožene osobe bez primanja od navršenih 60 godina s prebivalištem na području Grada Paga da će se isplaćivati pročitaj..

Vijesti
2316

Javni poziv za dodjelu oznake „Hrvatski otočni proizvod“

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije raspisuje Javni poziv za dodjelu oznake „Hrvatski otočni proizvod“ 2020. Procedura dodjele oznake „Hrvatski otočni proizvod“ utemeljena pročitaj..

Obavijesti
2387

OBAVIJEST o javnoj raspravi

OBAVIJEST o javnoj raspravi od 7. prosinca 2020. do 7. siječnja 2021. godine stavlja se na javni uvid Studija o utjecaju na okoliš uzgajališta bijele ribe na lokaciji kraj otoka Mauna kapaciteta 5000t... pročitaj..

Vijesti
2262

Isplata božićnica umirovljenicima

Obavještavaju se umirovljenici sa prebivalištem na području Grada Paga (Pag, Šimuni, Vlašići, Dinjiška, Miškovići) da će se dijeliti novčani dodatak na mirovinu: - u iznosu od 200,00 kuna (ukolik pročitaj..

Vijesti
2313

INTERVJU Ante Fabijanić, gradonačelnik Paga: Uspjeli smo stabilizirati proračun, pokrenuti projekte vrijedne više od 85 milijuna kuna i zaštititi pašku čipku

Naš najveći uspjeh je stabilan proračun Grada Paga koji uredno izvršava svoje obveze. Grad Pag je proteklih 20 godina bio preopterećen raznim sudskim sporovima koji su za vrijeme mog mandata uspješn pročitaj..

Vijesti
2207

Otkazan Božićni domjenak s građanima

Zbog trenutnih epidemioloških mjera koje su na snazi i preporuka Stožera civilne zaštite ove godine neće se održati tradicionalni božićni domjenak i druženje s građanima. Sredstva koja su Grad Pag i pročitaj..

Rezultati 1 - 17 od 17