Pregled arhiva

Veljača 2013

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 18 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
5102

Radovi se izvode prema planu

Tijekom jučerašnjeg poslijepodneva, gradonačelnik Grada Paga, Ante Fabijanić obišao je gradilišta na Bašaci i Katinama. Prema izjavama gradonačelnika Fabijanića: „Radovi se izvode prema planu i biti ć... pročitaj..

Vijesti
8886

Nova web stranica TZ Grada Paga

Početkom tjedna Turistička zajednica Grada Paga u rad je pustila novu web stranicu. Prilagođavajući se web tržištu te navikama korisnika interneta koji prilikom pretrage turističkih destinacija diljem... pročitaj..

Vijesti
5543

Pag domaćin "Otvorenog prvenstva Hrvatske 2013"

Na temelju uspješno organiziranih regata Tramontana Kup u Pagu posljednjih nekoliko godina i raspisanog natječaja za organizaciju Otvorenog prvenstva Hrvatske za klasu optimist ( flotno i ekipno) u te... pročitaj..

Vijesti
4455

Službeni glasnik broj 2/2013

Na službenim stranicama Grada Paga objavljen je Službeni glasnik broj 2 za 2013. godinu. Glasnik se može pogledat u dijelu Publikacije- Službeni glasnik 2013. godina ili izravno klikom OVDJE.... pročitaj..

Vijesti
6390

Manifestacije u 4. i 5. mjesecu

Tijekom jučerašnjeg prijepodneva održan je sastanak organizacijskog odbora za manifestacije u 5. mjesecu 2013. godine. Sastanak je održan u uredu gradonačelnika Grada Paga, A. Fabijanića.Manifestacije... pročitaj..

Vijesti
5103

Završen još jedan paški zimski karneval + galerija

U srijedu, 13. veljače 2013. godine s početkom u 15.30, ispred Doma kulture u Pagu okupili su se ožalošćeni građani te u žalobnoj povorci ispratili krivca za sve ovogodišnje nedaće. Kako tradicija nal... pročitaj..

Vijesti
5907

Novčane uštede u NK Pagu

Tijekom proteklog tjedna održan je sastanak između predsjednika NK Paga, Marina Fabijanića i gradonačelnika Grada Paga, Ante Fabijanića. Na prijedlog gradonačelnika Fabijanića, koji je prihvaćen i od ... pročitaj..

Vijesti
5067

"Pag-srednjovjekovni grad" predstavljen u Rijeci

U organizaciji Centra za kulturu i informacije Pag i Gradske knjižnice Rijeka u Rijeci je otvorena izložba fotografija o projektu „ Pag-srednjovjekovni grad". U sklopu izložbe održano je predstavljanj... pročitaj..

Vijesti
5916

Gradom Pagom zavladale maškare + galerija

U nedjelju, 10. veljače 2013. godine započeo je još jedan tradicionalni Paški zimski karneval. U svečanu karnevalsku povorku koja je krenula od Doma kulture Pag do glavnog gradskog trga okupilo se mno... pročitaj..

Vijesti
5555

DJEČJI VRTIĆ PAŠKI MALIŠANI U KARNEVALU

Svake godine u Dječji vrtić Paški mališani u vrijeme karnevala četvrtak je dan za maškare i maškarani tanci. Djeca donose maske svojih omiljenih junaka te se u za to predviđeno vrijeme oblače ,odnosno... pročitaj..

Vijesti
6505

Gradskom vijeću upućen prijedlog za smanjenje komunalnog doprinosa na području grada Paga

Uslijed velike gospodarske krize u kojoj se nalazi Republika Hrvatska, gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić uputio je prema Gradskom vijeću Grada Paga, prijedlog za izmjenu tarife plaćanja komunaln... pročitaj..

Vijesti
5182

Kvalitetnim projektima do boljeg grada

Na području grada Paga, otvoreno je nekoliko gradilišta na kojem se vrše iskopi i polaganje odvodne infrastrukture (kanalizacije).Na najfrekventnijem dijelu šetnice Katine tijekom ljetnih mjeseci zbog... pročitaj..

Vijesti
4744

Obavijest za stanovnike grada Paga (VODICE)

Na području grada Paga ( predio Vodice u Pagu) stvaraju se uvjeti za priključenje građevina na komunalne vodne građevine – odvodnju otpadnih voda (kanalizaciju). Obzirom da su vlasnici da su vlasnici ... pročitaj..

Vijesti
5579

Obavijest za stanovnike grada Paga (BAŠACA)

Na području grada Paga ( predio Bašaca u Pagu) stvaraju se uvjeti za priključenje građevina na komunalne vodne građevine – odvodnju otpadnih voda (kanalizaciju). Obzirom da su vlasnici da su vlasnici ... pročitaj..

Vijesti
4496

Postavljena rasvjeta na području Sv. Marije

Tijekom protekloga tjedna na području grada Paga ( dio Sv. Marije) postavljeno je 15 rasvjetnih tijela.... pročitaj..

Vijesti
5378

Kauboji osvojili Karnevalske igre !

Završnica Karnevalskih igara trećih po redu, ove godine održana je u organizaciji grada Paga i agencije Adria events te nam dovela najbolje ekipa Jadrana! Centar Paga u prostoru II. Magazina postao je... pročitaj..

Vijesti
4785

Škola renesansnog plesa u sklopu projekta „Pag- srednjovjekovni grad"

U organizaciji Centra za kulturu i informacije Pag počela je škola renesansnog plesa u sklopu projekta „Pag- srednjovjekovni grad". Školu renesansnog plesa vodi Kristina Vukić iz Udruge „Kissa", a sud... pročitaj..

Vijesti
4418

Završnica Karnevalskih igara u organizaciji Grada Paga i agencije Adria events

Završnica Karnevalskih igara u organizaciji Grada Paga i agencije Adria events donosi nam sraz najboljih ekipa Jadrana! Ovu subotu 02.02.2013. u centru Paga u prostoru II. Magazina sa početkom u 17.30... pročitaj..

Rezultati 1 - 18 od 18