Pregled arhiva

Srpanj 2011

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 21 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
3824

Područna škola Dinjiška

U tijeku je obnova objekta u kojemu se nalazi Područna škola (od 1. -4. razreda) u naselju Dinjiška. Ovo je prva sanacija nakon 20 godina, a izvodi se rekonstrukcija i sanacija kompletnog objekt... pročitaj..

Vijesti
3957

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti

U sklopu obilježavanja ovogodišnjeg Dana pobjede i domovinske zahvalnosti 05. kolovoza članovi udruge HVDR-e Grada Paga pripremaju bogati trodnevni program. Svečanost obilježavanja započinju u sri... pročitaj..

Vijesti
3731

Brod knjižara

Na ovoljetnoj turneji Jadranom, poznata hrvatska kulturno-turistička manifestacija MasterCard Brod knjižara- Brod kulture 01.kolovoza pristati će uz Pašku rivu. Ove godine svoju turneju započeli s... pročitaj..

Vijesti
4131

Jadranske igre

U ponedjeljak, 25.srpnja 2011.godine, na prepunoj Staroj rivi u Gradu Pagu u odličnoj atmosferi održane su Jadranske igre 2011.godine. Natjecateljski dio 2. Jadranskih igara sastojao se od 7 tradi... pročitaj..

Vijesti
4175

Snimanje u Gradu Pagu

Tokom današnjeg prijepodneva na različitim lokacijama Grada Paga snimani su prilozi koji će biti prikazani na RTL TV. Novinarska ekipa RTL TV snimila je materijale u kojim će se prikazati bogatst... pročitaj..

Vijesti
3996

Neslužbeni posjet

Ministar kulture Republike Hrvatske mr. Jasen Mesić, tokom prošlog vikenda, bio je u neslužbenom posjetu Gradu Pagu.   Prilikom ovog neslužbenog posjeta susreo se s gradonačelnikom Grada Paga Ant... pročitaj..

Vijesti
3698

Službeni glasnik Grada Paga

Na službenim stranicama Grada Paga objavljeni su Službeni glasnici broj 4 i broj 5 za 2011.godinu. Glasnici se mogu pogledati u dijelu Publikacije- Službeni glasnik 2011. godina ili izravno klikom... pročitaj..

Vijesti
4170

Paški ljetni karneval 2011. - Program

Ovogodišnji ljetni paški karneval 2011.godine održava se od 28.srpnja do 30.srpnja 2011.godine. U nastavku možete pogledati program ovogodišnjeg ljetnog karnevala.       Program: 28.07.2011. Č... pročitaj..

Vijesti
4568

Katalog apartmana TZG Pag

Svi zainteresirani iznajmljivači soba i apartmana u Gradu Pagu mogu svoje sobe i apartmane besplatno uvrstiti u katalog apartmana Turističke zajednice Grada Paga. Katalog apartmana nalazi se na s... pročitaj..

Vijesti
3793

17. sjednica Gradskog vijeća Grada Paga

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Paga Branimir Paro Vidolin sazvao je za dan 22. srpnja 2011.godine ( petak )17.sjednicu Gradskog vijeća Grada Paga.   Sjednica će se održati u prostoru Vijećnice... pročitaj..

Vijesti
3894

Probijanje izletničke staze

Tijekom proteklog tjedna, desetak članova udruge HVDR-e Grada Paga, probijali su novu izletničku stazu na području Starog grada od Vrela do kule Sv. Martin. Također je postavljen kameni križ, aut... pročitaj..

Vijesti
3850

Iz ureda predsjednika RH

Ovih dana na adresu ureda gradonačelnika Grada Paga Ante Fabijanića došao je odgovor na poziv za pokroviteljstvo obilježavanja Dana Paškog statuta čija svečana objava je predviđena za kraj rujna i poč... pročitaj..

Vijesti
3914

Izjava za medije

Potaknut novim otvorenim pismom župnika župe Sv. Luke iz Kolana don Ivana Rončevića, u kojem se izravno proziva gradonačelnik Grada Paga, dužnost mi je obavijestiti javnost o pravoj istini koju očito... pročitaj..

Vijesti
3844

Statistika iz TZG Paga

S obzirom na ovogodišnje spajanje radnih dana s državnim i vjerskim blagdanima Turistička zajednica Grada Paga kao i turističke agencije na području Grada Paga bilježe porast broja gostiju u privatnom... pročitaj..

Vijesti
4623

„Boje turizma“ u Gradu Pagu

Televizijska ekipa ljetnog serijala HRT-a „Boje turizma“ ovih dana snima priloge u Gradu Pagu za emisiju o otoku Pagu.   Snimljene priloge moći ćete pogledati u pedesetminutnoj emisiji koja će s... pročitaj..

Vijesti
3710

Susret s županom Varaždinske županije

Gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić i dugogodišnji bivši direktor Turističke zajednice Grada Paga Slavko Pernar, tokom današnjeg prijepodneva susreli su se s županom Varaždinske županije mag.oec. ... pročitaj..

Vijesti
4225

Obavijest Centra za kulturu i informacije Pag

U organizaciji Centra za kulturu i informacije Pag u sklopu Paškog kulturnog ljeta 2011. u Atriju Kneževog dvora, Vela ulica, PAG, od 10. do 24. srpnja svaki dan od 18:00 do 21:00 sat održavat će se ... pročitaj..

Vijesti
3918

Prvi rezultati popisa stanovništva 2011

U skladu sa završenim popisom stanovništva za 2011 godinu, na službenim stranicama Grada Paga donosimo vam prve rezultate popisa. Napominjemo da navedeni rezultati su sastavljeni prema izvatku sa s... pročitaj..

Vijesti
4819

Izjava za medije

Potaknut natpisima u medijima vezanim za izjave predstavništva općine Kolan i natpise u Zadarskom listu na temu popisa stanovništva 2011 godine dužnost mi je izjasniti se te opovrgnuti laži koje su pročitaj..

Vijesti
4133

U uredu gradonačelnika

Tokom današnjeg jutra gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić i dogradonačelnik Tino Herenda primili su poznatog šansonjera i kantautora Kemala Montena i članove njegovog pratećeg benda. Prigodom... pročitaj..

Vijesti
5269

Hotel „Smokva“

U subotu, 02.srpnja 2011 godine, svečano je otvoren novoizgrađeni, poslovno, turističko-ugostiteljski objekt Hotel „Smokva“. Novi objekt izgrađen je na mjestu nekadašnjeg poznatog restorana „Smok... pročitaj..

Rezultati 1 - 21 od 21