[sigplus] Critical error: Image gallery folder jadranski_2011 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

U ponedjeljak, 25.srpnja 2011.godine, na prepunoj Staroj rivi u Gradu Pagu u odličnoj atmosferi održane su Jadranske igre 2011.godine.

Natjecateljski dio 2. Jadranskih igara sastojao se od 7 tradicionalnih igara; vodene gusjenice, leteći vaterpolo, utrka u bačvi, mošarka, skakanje u vrečama, ribarske kašete i posljednja igra konop. Za mjesto u četvrtzavršnici 03.kolovoza 2011.godine u Viru, međusobno su se borile pet ekipa; „Trata“ Pag, „Paške podlanice“ Pag, „Vatrogasci Pag“ Pag, „Zavičaj“ Vlašići- Pag, „Tri za deset“ Zadar. Najuspješnija i najspretnija ekipa bile su „Paške podlanice“ ,koje su s ukupno osvojenih 17 bodova osvojile pravo sudjelovanja na četvrtzavršnici u Viru,drugo mjesto zauzela je ekipa „Trata“, dok su broncu na trećem mjestu osvojili „Vatrogasci Pag“. Medalje prvoplasiranoj ekipi „Paške podlanice“ podijelio je bivši dugogodišnji direktor Turističke zajednice Grada Paga Slavko Pernar, a ekipama na drugom i trećem mjestu medalje je uručio sudac Ivan Uravić. U kratkim stankama između igara, za gledateljice i gledatelje pripremljen je zabavni program u kojem su mogli sudjelovati u raznim plesovima i igrama, a u jednoj od njih gledateljica Nina Hozdić iz Grada Zagreba osvojila je nagradu Jadranskog osiguranja i osigurala svoj stan na godinu dana.

U sklopu ovogodišnjih Jadranskih igara organizirano je 37 natjecanja, s 250 ekipa i 2000 natjecatelja koji su svoju spretnost i sreću prvo okušali u kvalifikacijskom dijelu natjecanja. Nakon kvalifikacijskog dijela, uslijedit će natjecanja u 4 natjecanja u 4 regije –četvrtzavršnicama, nakon kojih slijede 4 regionalne poluzavršnice, a jedna od njih 07.kolovoza održati će se u Gradu Pagu. Pet centralnih događanja Jadranskih igara, 4 poluzavršnice i završnica 04.rujna, popratiti će se u 90 minutnim emisijama na HRT-u s početkom u 21:00 sati.

Mole se svi građani i gosti Grada Paga, koji žele prisustvovati održavanju i izravnom prijenosu četvrtzavršnice 07.kolovoza iz Grada Paga da pristignu na Staru rivu u 19:30 sati kako bi se mogli smjestiti na vrijeme. Četvrtzavršnica prenositi će se uživo na HRT 1 s početkom u 21:45 sati.

Ovogodišnje Jadranske igre u Gradu Pagu održane su u suorganizaciji Grada Paga i Turističke zajednice Grada Paga s glavnim organizatorima manifestacija Adria events agency i 5 GROUP agencijom, a velika novost ovogodišnjih igara je i suradnja s Hrvatskom gospodarskom komorom,Hrvatskom turističkom zajednicom i Hrvatskom radio televizijom.

 

{gallery}jadranski_2011{/gallery}

0
0
0
s2smodern