IMG 4496

U Pagu je u subotu, 23. ožujka u organizaciji Hrvatskog veslačkog saveza, Veslačkog saveza Dalmacije i Veslačkog kluba Pag održano natjecanje u veslanju „PAG OPEN – Costal Beach Sprint”. Na utrci je sudjelovalo nekoliko veslačkih klubova iz Hrvatske koji su se natjecali u veslačkoj disciplini Coastal beach sprint. Utrka je startala sa plaže Prosika, a natjecatelji su se utrkivali u obalnim čamcima u 2 trake do plutače i natrag.

Na natjecanju, koje se po prvi puta održalo u gradu Pagu, veslačice i veslači VK Pag ostvarili su izvrsne rezultate. Od devet disciplina VK Pag nastupio je sa dvoje veslača u tri discipline i osvojio tri medalje. U kategorijama C1XJM i C1XJŽ Matija Čemeljić i Marija Tičić osvojili su srebrne medalje, a u kategoriji C2XMIXJ Matija Čemeljić i Marija Tičić osvojili su broncu.

Ante Fabijanić, gradonačelnik Grada Paga najboljim veslačicama i veslačima uručio je medalje te im čestitao na izvrsnom uspjehu. „Grad Pag i paška uvala pružaju idealne uvjete za treniranje, pripremu veslača i veslačka natjecanja što dokazuje današnja utrka te izvrsni rezultati VK Pag. Ovim putem svim natjecateljima čestitam na osvojenim medaljama i zahvaljujem na sudjelovanju kao i organizatorima na odličnoj organizaciji.” – rekao je Ante Fabijanić, gradonačelnik Grada Paga.

Video prijenos utrke možete pogledati ovdje

Organizatori: Hrvatski veslački savez, Veslački savez Dalmacije, Veslački klub Pag i Grad Pag

IMG4435
IMG4420
IMG4445
IMG4468
IMG4483
IMG4503
IMG4430
IMG4449
IMG4440
IMG4496

0
0
0
s2smodern