1 Pag

U organizaciji Veslačkog kluba Pag i Hrvatskog veslačkog saveza 21. rujna 2019. u Pagu će se održati Finale kupa u veslanju, u svim disciplinama i uzrastima.

Svi pobjednici kontinentalnih i dalmatinskih kupova natječu se za ukupnog pobjednika Republike Hrvatske. Točan broj sudionika znati će se 18. rujna kada završavaju prijave za natjecanje. Pokrovitelji i suorganizatori finala Veslačkog kupa su Grad Pag i Turistička zajednica grada Paga.
22. rujna 2019. održati će se Međunarodna regata Osmerci na Pagu od Zrća do grada Paga u dužini 15 km. Organizatori regate su Veslački klub Pag i Hrvatski veslački savez. Pravo nastupa imaju sve prijavljene posade koje mogu biti sastavljene od veslača natjecatelja i veslača rekreativaca. Mogu biti klupske, kombinirane po spolu, ovisno o kategoriji (juniori, seniori, veterani ili kombinirani). Međunarodna veslačka regata Zrće – Pag idealna je za promociju Paga kao poželjne destinacije za dolazak veslača pa će i ove godine na regatu doći najbolji hrvatski veslači, uključujući Martina i Valenta Sinkovića. Pokrovitelji i suorganizatori Međunarodne regate Osmerci na Pagu su Grad Pag, Grad Novalja, Turistička zajednica grada Paga, Turistička zajednica grada Novalje.
Dođite i uživajte u sportskom veslačkom vikendu i atraktivnoj manifestaciji za kraj ljetne sezone.

  •  Najava facebook page Osmerci na Pagu - VIDEO
  •  Martin i Valent Sinković facebook page Osmerci na Pagu - VIDEO

 

0
0
0
s2smodern