67378564 2808167539257339 9168805804503990272 o

Ispraćajem i važiganjem Marka, krivca za sve nevolje, sinoć je u Pagu završio 60. jubilarni paški karneval, najstariji ljetni karneval na Jadranu. Zadnje paško kolo izazvalo je oduševljenje među mnogobrojnim posjetiteljima, a plesalo se na prepunoj pijaci, trajalo je 60 minuta, svaka minuta za jednu godinu karnevala. Maskirane, domaće i strane posjetitelje zabavljali su Gradska glazba Pag, Glazbeno društvo Stankovci, karnevalska udruga „Kobre“ iz Kutine, Mantock Samba Show i klapa Sol. Kao posebni gosti karnevala nastupili su maskirani Tedi Spalato, Goran Karan i klapa Sv. Juraj.


Ovogodišnji ljetni karneval protekao je u pravom veselom i razigranom ozračju, a posjetitelji su svih šest dana uživali u karnevalskoj atmosferi, ludoj zabavi i tradiciji. U bogatom programu u sklopu karnevala održana je izložba „60. lita litnjeg karnevala'', Sociji – tanci po starinski, nagradne igre, Pagovizija, Metajnarski banak, nastup dječjeg zbora Vijolice, male škole Gradske glazbe Pag, Tri tenora, KUD ''Družina', Mantock Samba Brazil Show, KU „Kobre“ Kutina, Gradska glazba Pag i D'Beni Band. Vrhunac karnevala bila je karnevalska povorka koja je oduševila s maštovitošću i brojem maskiranih grupa i kostima.

Organizatori najstarijeg ljetnog karnevala na Jadranu - 60. Paškog ljetnog karnevala su Turistička zajednica Grada Paga i Grad Pag.

Galerija fotografija Facebook TZ Pag

0
0
0
s2smodern