aZELENA CISTKA 2019

U organizaciji Hrvatskih šuma, šumarije Pag i Grada Paga, a u suradnji MO Vlašići, JU Nature Jadere i udruge Volim Vlašići, u subotu, 13. travnja 2019. u 9 sati, održati će se Zelena čistka-akcija čišćenja šume i divljeg deponija na ulazu u mjesto Vlašići. U akciji će sudjelovati članovi i volonteri DVD Pag, DVD Povljana, Crvenog križa Pag, Lovačkog društva Kamenjarka iz Paga i udruge Volim Vlašići.


Pozivamo sve zainteresirane građane Grada Paga, mještane Vlašića te volontere da se pridruže akciji jer promjenom našeg odnosa prema okolišu i prirodi omogućujemo bolje sutra!
Rukavice, vreće za smeće, osvježenje i ručak osigurani su za sve sudionike akcije.
Zelena čistka je nacionalna kampanja kojoj je cilj podizanje svijesti građana Hrvatske o njihovoj ulozi u stvaranju i odlaganju otpada. Ove godine, osmu godinu za redom održati će se akcija čišćenja divljih odlagališta u sklopu europske akcije Lets Clean Up Europe 12. i 13. travnja 2019. godine.

Organizatori: Hrvatske šume, šumarija Pag i Grad Pag
Partneri: MO Vlašići, JU Natura Jadera, udruga Volim Vlašići, DVD Pag, DVD Povljana, Društvo Crveni križ Pag i Lovačko društvo Kamenjarka Pag.
Pokrovitelji: Grad Pag, Turistička zajednica grada Paga i Hrvatske šume
Sponzori: Sonik, Vina otoka Paga i restoran Dupin.

ZELENA CISTKA 2019


 banner ZELENA CISTKA 2019

0
0
0
s2smodern