treatment 1327811 960 720

Na prijedlog Socijalnog vijeća Grada Paga gradonačelnik Ante Fabijanić odobrio je pomoć obitelji Anđele Tičić u iznosu od 4000,00 kuna. Taj iznos bit će uplaćen na ime Anđelinog jednogodišnjeg sina Mihaela.

Anđela Tičić (20) u teškom je stanju hospitalizirana u zagrebačkoj Klinici za infektivne bolesti Fran Mihaljević nakon dijagonosticirane meningokokne sepse.

Trenutačno se intenzivno liječi u stanju inducirane kome nakon zatajenja vitalnih organa. Vijest o Anđelinoj borbi za život brzo se proširila društvenim mrežama na kojima su se u kratkom roku volonteri organizirali i poveli akcije prikupljanja humanitarne pomoći za obitelj. Prošlog tjedna Zadrani su prikupli gotovo 29 tisuća kuna, a u Pagu hvalevrijednu akciju je pokrenula naša sugrađanaka Amanda Bačić tako da će obitelji Anđele Tičić pomoć stići i iz njenog rodnog grada Paga.

-  Anđela je dijete Paga, odrasla je u našem gradu. A sada ona i njeno dijete trebaju našu pomoć. Iako je ona danas mlada majka koja živi u Bibinjama, u Pagu je pamtimo kao djevojčicu, veselu, nasmijanu, aktivnu članicu KUD-a, a posebno kao unučicu iz spota za pjesmu “Teštament” paške klape Sol. Sve nas je potresao ovaj tragičan razvoj situacije i suosjećamo s obitelji. Najmanje što kao Grad možemo učiniti je pružiti im financijsku potporu u ovom teškom razdoblju. Nadamo se njenom potpunom ozdravljenju i brzom povratku kući najmilijima. Ovim putem pozivamo naše sugrađane da, u skladu sa svojim mogućnostima, pomognu obitelji naše Anđele. Svaka pomoć je dobro došla. Od novčanih priloga do namirnica i potrepština za jednogodišnje dijete. - rekao je Ante Fabijanić, gradonačelnik Paga.

Za financijsku pomoć Anđeli i njezinoj obitelji otvoren je i račun na ime njenog sina u HPB banci.

Uplate na IBAN HR 6723900013102325512  (Mihael Lisica).

0
0
0
s2smodern