U punom Kneževom dvoru, u pravoj hajdučkoj atmosferi održana je svečana skupština Društva prijatelja Hajduka Pag koju su vodili predsjednik Šime Paro Vidolin, dopredsjednik Jeger Josip Kustić i tajnik Ivan Valentić.


" Za Hajduk se ne navija nego živi, a mi se nadamo da će naše društvo biti mjesto druženja različitih generacija", istaknuo je predsjednik Šime Paro Vidolin.
Osnivačka skupština na kojoj je usvojen Statut i izabrana upravljačka tijeka održana je 28. listopada uz nazočnost sedamdesetak navijača Bilih.
Uz predsjednika, dopredsjednika i tajnika, u Predsjedništvo Društva izabrani su Josip Šmit, Damir Zubović, Branko Fabijanić, Branko Barbir, Šime Vičević, Paško Fabijanić, Milan Brkljača i Duško Jajić. Izabrani su članovi Nadzornog odbora - Branimir Paro Vidolin, Mate Škoda i Stanko Skakelja, dok je za likvidatora izabran Neli Rumora.
"Uskoro ćemo potpisati i ugovor s Hajdukom te biti 44 Društvo prijatelja Hajduka ", rekao je Ivan Valentić i naveo kako je planova puno, ali dobre volje i ljubavi za Hajduka ne manjka.
Nazočnima se obratio zamjenik gradonačelnika Dario Grašo koji je pohvalio osnivanje novoosnovanog društva te obećao podršku grada Paga .
Atmosferu su dodatno zagrijali članovi klape "Sol" koji su izveli nekoliko navijačkih pjesama, a posjetitelji su mogli pogledati film o proslavi 100 godišnjice Hajduka.
Na kraju skupštine, upisano je četrdesetak novih članova Društva prijatelja Hajduka.

 

0
0
0
s2smodern