vszVisoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski raspisala je natječaj za upis studenata u prvu godinu specijalističkog diplomskog stručnog studija "Menadžment malih i srednjih poduzeća u akademskoj godini 2015/2016. Studij traje dvije godine te se nakon završetka školovanja stječe naziv stručni specijalist ekonomije.
Raspisan je natječaj za upis za zainteresirane za Stručni preddiplomski studij "Ekonomija poduzetništva" čijim završetkom se stječe naziv stručni prvostupnik.
Rok za dostavu dokumenata je 28. veljače 2016. godine.
Obrazovna Grupa Zrinski, prva i za sada jedina u Hrvatskoj nudi brojne programe online edukacija, slijedom koje će stanovnici Paga po prvi puta biti u mogućnosti studirati ne napuštajući svoj grad, što mnogi zbog usklađivanja radnih obaveza i školovanja do sada nisu bili u mogućnosti.
Krajem listopada gradonačelnik Paga Željko Maržić potpisao je Ugovor s Obrazovnom grupom Zrinski kojim je Pag po prvi put dobio visokoškolsku instituciju, srednjoškolsko obrazovanje i cijeloživotno učenje kojim se mogu steći razne prekvalifikacije. Isti ugovor potpisale su i ostale jedinice lokalne samouprave na otoku: Novalja, Kolan i Povljana.
Sve dodatne informacije se mogu dobiti putem e-maila: [email protected] , ili na web stranici www.zrinski,org
Odaberete Visoku školu i pojaviti će Vam se slijedeći banner: http://www.zrinski.org/nikola/popup/
Klikom na banner otvara se tekst natječaja: http://www.zrinski.org/nikola/novosti/obavijesti/natjecaj-1957/

0
0
0
s2smodern