Ovog vikenda Pag je domaćin 6. Kupa grada Paga u stolnom tenisu koje se održava u sportskoj dvorani OŠ "Jurja Dalmatinca". Za dvodnevna natjecanja prijavljeno je više od stotinu mladih stolnotenisača iz cijele Hrvatske.


Natjecanje je otvorio gradonačelnik Paga Željko Maržić koji je prisutne upoznao s vrijednostima grada Paga te konstatirao da je dobro što se svake godine sve više djece bavi ovim lijepim sportom.
Zlatko Pospiš, predsjednik Hrvatskog stolno teniskog saveza naglasio je da je ovo i povijesni trenutak jer je ovo prvi službeni turnir u našoj zemlji koji se igra s plastičnim lopticama
Mlade stolnotenisače je pozdravio Šime Maržić, vrijedni stolnoteniski radnik, entuzijasta, zaljubljenik u ovaj sport koji je u Pagu utemeljio školu stolnog tenisa.
Natjecanje su otvorili s nekoliko stolno teniskih poteza gradonačelnik Maržić i Zlatko Pospiš.
Valja podsjetiti da su na ovaj kup stigli mladi stolnotenisači iz svih krajeva Hrvatske- od Dubrovnika, Požege, Vinkovaca, Zagreba, Dugog Sela, Zaboka, Sesveta, Rijeke , Pule, s otoka Krka, Zadra, Velike Gorice te čak i iz Tuzle.
Organizatori ove sportske manifestacije su Grad Pag i Butterfly Hrvatska. Nakon završetka natjecanja, organizator će najuspješnijima uručiti športske trofeje, a turnir se u svim pojedinačnim kategorijama boduje za službenu rang listu HSTS-a.

 DSCN7350

DSCN7348

DSCN7323

0
0
0
s2smodern