Shimuni Dragor Lux ronilačke igre jedinstveni su ronilački događaj, ne samo u zemlji već i u široj regiji - spoj ronjenja, zabave i ugodnog druženja, centralni događaj za sportske i rekreativne ronioce i one koji će to postati, te zaljubljenike u tehnologiju, putovanja i avanturistički život.


Cijeli projekt pokrenut je 2013. godine i već nekoliko mjeseci nakon realizacije, osvaja nagradu za najbolju marketinšku ideju u Berlinu na Sunnto meetingu.
Radi se o uzbudljivoj kombinaciji natjecanja u četiri ronilačke discipline,besplatnog testiranja ronilačke opreme ivisoko edukativnih radionica popraćenih dodjelom atraktivnih nagrada, gala večerom za sve sudionike i nastupom etabliranih hrvatskih bendova.
Bit će to uzbudljiva kombinacija zanimljivih radionica, testiranja ronilačke opreme i natjecanja u četiri ronilačke discipline.
U prvom dijelu događaja ronioci će moći testirati ronilačku opremu vrhunske kvalitete uz profesionalnu pomoć naših ronilačkih instruktora koji će ih uputiti o načinu upotrebe opreme, sastavljanju najbolje konfiguracije za njih i općenito o načinima na koje mogu poboljšati svoje ronilačke vještine. Svi zainteresirani moći će isprobati na licu mjesta sve proizvode u moru i roniti s njima POTPUNO BESPLATNO.
Drugi dio događaja je čista zabava. Radi se o natjecanju u četiri ronilačke discipline u kojima registrirani sudionici mogu sudjelovati. Natjecati se mogu u ovim disciplinama: podvodna orijentacija, podvodna fotografija, gađanje podvodnom puškom u podvodnu metu i brzinsko plivanje perajama.
U sklopu "Igara" odvija se i državno prvenstvo u podvodnoj fotografiji predvođeno aktualnim svjetskim prvakom Damirom Zurubom te JUMP BLUE (ronjenje na dah).
Na večer u subotu kao vrhunac događaja bit će organizirana gala večera za sve sudionike na kojoj će se najboljim natjecateljima dodijeliti nagrade, a također ćemo organizirati i tombolu tako da baš svi sudionici imaju priliku sudjelovati u izvlačenju vrijednih nagrada. Vrhunac večeri označit će koncert poznate grupe PSIHOMODO POP.
Ronilačke igre u brojkama:
130 prijavljenih natjecatelja (iz 3 države - Hrvatska, Slovenija i Srbija)
1000 gostiju

 

  • 1 koncert (PSIHOMODO POP)
  • 20 različitih sponzora
  • 60.000,00 kn nagradni fond - robne vrijednosti
  • 1 natjecanje, 4 discipline: 1. podvodna fotografija; 2. podvodna orijentacija; 3. gađanje u podvodnu metu podvodnom puškom; 4. plivanje perajama

Izvori:

Članak 1

Članak 2

 

0
0
0
s2smodern