PAG Plakat 2015 CityU petak, 8. i u subotu, 9. svibnja u slovenskom gradu Celju održati će se zajednička promocijska manifestacija gradova Paga, Novalje i općina Povljane i Kolana pod nazivom "Zvuci i okusi otoka Paga".
U petak, 8. svibnja u 18.00 sati nastupiti će ženska klapa "Kolanjke" i muške klape "Sol" i "Navalia" te članovi KUD-a "Družina" iz Paga.


Prema predviđenom programu, u subotu, 9. svibnja s početkom u 10.00 sati na Krekovom trgu domaćinima će se predstaviti klape "Kolanjke", "Sol" i "Navalia" te članovi KUD-a "Družina", a
uz zvuke našeg otoka, biti će predstavljena i bogata otočka gastronomska ponuda.
PAG Plakat 2015 Krekov trgNastup je osmišljen kao promocija cijelog otoka Paga koji uz toliko jedinstvenih prednosti ima i različitosti, ali sve to čini jednu cjelinu i predstavlja izvrstan, jedinstveni turistički proizvod.
Organizator ove manifestacije je Mestna opčina Celje, uz potporu Gradova Paga i Novalje te Općina Kolan i Povljana. Pokrovitelj je tvrtka "Moler" dugogodišnjeg prijatelja otoka Paga Roberta Šumaka, a potporu su dali Zavod Celeia iz Celja, hotel "Europa" i "Bachus Gourmet".

 

0
0
0
s2smodern