TZ Grada Paga, Udruga "Moj bicikl" i DVD Pag organiziraju tradicionalnu cikloturističku vožnju na otoku Pagu 28. lipnja 2014. godine.

Sudionici maratona su uistinu ljudi različite fizičke kondicije, različitih dobnih skupina i svake godine sve mnogobrojniji. Zbog sudjelovanja mnogobrojnih turista iz Italije, Slovenije i Njemačke ovaj maraton poprimio je međunarodni karakter kvalitetne promidžbe otoka Paga kao cikloturističke destinacije.
Kako je ovo 13–ti Paški maraton, uz standardnu rutu od 43 km, organizirana je i obiteljska ruta od svega 13 km kako bi se omogućilo svima da sudjeluju.
Start je zajednički i do skretanja za Kolan svi učesnici voze zajedno. Kod skretanja za Kolan Obiteljska ruta nastavlja se do Povljane. U Povljani će sudionici odlučiti žele li se vratiti organizirano biciklima u Pag ili ćemo njih i bicikl vratiti vozilima.

 


Cikloturistički maraton / maratonska ruta
Početak vožnje: 14,00 sati

Dužina maratona: 43 km

Okrijepne stanice: u Kolanu i Šimunima

Kotizacija: 50,00 kn

Prijave na mail: [email protected] ili u TZ grada Paga na dan maratona.


Cikloturistički maraton / obiteljska ruta
Početak vožnje: 14,00 sati

Dužina maratona: 13 km ( ili 26 km )

Okrijepna stanica: u Povljani

Kotizacija: 50,00 kn za odrasle ( mladi do 16 godina ne plaćaju kotizaciju, obavezna je prijava uz punoljetnu osobu )

Prijave na mail: [email protected] ili u TZ grada Paga na dan maratona.
Start maratona je u 14 sati, a povratak u centar grada Paga očekuje se u večernjim satima - oko19 sati . Turistička zajednica dočekati će sudionike maratona sa nagradama i priznanjima na Branimirovoj obali, a večera i druženje nastavljaju se u DVD Pag!
Svi sudionici voze na vlastitu odgovornost.
Posebna obavijest za članove kluba Moj bicikl Prijave za organizirani prijevoz autobusom iz Zagreba na maraton primaju se na mail: [email protected] do popunjenja mjesta, a cijena prijevoza (osoba+bicikl) Zagreb-Pag-Zagreb iznosi 150,00 kuna. Spavanje je organizirano u DVD-u Pag, kao i kamp. Organizirani prijevoz kreće u subotu u šest sati ujutro, a povratak se očekuje u nedjelju u kasnim večernjim satima. Osigurati ćemo mjesto za kampiranje (livada u sklopu DVD-a, gdje se mogu koristiti toaleti i kupaonica).
Za sve dodatne informacije možete se obratiti: na mail: [email protected]
Pozivamo Vas da se i ove godine vozite s nama na Pagu!

0
0
0
s2smodern