IMGP0906Grad Pag na otoku Pagu očekuje vas i vaš bicikl 28. lipnja i ove godine. Tz grada Paga,udruga Moj bicikl i DVD Pag organiziraju tradicionalnu cikloturističku vožnju na otoku Pagu (ovo je 13 godina). Sudionici maratona su uistinu ljudi različite fizičke kondicije, različitih dobnih skupina i svake godine sve mnogobrojniji. Također zbog sudjelovanja mnogobrojnih turista iz Italije, Slovenije i Njemačke ovaj maraton poprimio je međunarodni karakter kvalitetne promidžbe otoka Paga kao cikloturističke destinacije.
Kako je ovo 13 –ti Paški maraton odlučili smo uz standardnu rutu (43 km) omogućiti apsolutno svima da učestvuju tako da smo dodali i obiteljsku rutu od svega 13 km. Start je zajednički i do skretanja za Kolan svi učesnici voze zajedno. Kod skretanja za Kolan Obiteljska ruta nastavlja se do Povljane. U Povljani će učesnici odlučiti da li se žele vratiti ( organizirano) biciklima u Pag ili ćemo njih i bicikl vratiti vozilima.


Cikloturistički maraton / maratonska ruta
Početak vožnje: 14,00 sati

Dužina maratona: 43 km

Okrijepne stanice: u Kolanu i Šimunima

Kotizacija: 50,00 kn

Prijave na mail: [email protected] ili u TZ grada Paga na dan maratona.


Cikloturistički maraton / obiteljska ruta
Početak vožnje: 14,00 sati

Dužina maratona: 13 km ( ili 26 km )

Okrijepna stanica: u Povljani

Kotizacija: 50,00 kn za odrasle ( mladi do 16 godina ne plaćaju kotizaciju, obavezna je prijava uz punoljetnu osobu )

Prijave na mail: [email protected] ili u TZ grada Paga na dan maratona.
Start maratona je u 14 sati, a povratak u centar grada Paga očekuje se u večernjim satima ( 19 sati ). Turistička zajednica dočekat će sudionike maratona sa nagradama i priznanjima na Rivi, a večera i druženje nastavljaju se u DVD Pag!
Svi učesnici voze na vlastitu odgovornost.
Posebna obavijest za članove kluba Moj bicikl Prijave za organizirani prijevoz autobusom iz Zagreba na maraton primaju se na mail [email protected] do popunjenja mjesta, a cijena prijevoza (osoba+bicikl) Zagreb-Pag-Zagreb iznosi 150,00 kuna. Spavanje je organizirano u DVD-u Pag, kao i kamp. Organizirani prijevoz kreće u subotu u šest sati ujutro, a povratak se očekuje u nedjelju u kasnim večernjim satima.
Pozivamo Vas da se i ove godine vozite s nama na Pagu!
Za sve dodatne informacije možete se obratiti: na mail [email protected]

Osigurati ćemo mjesto za kampiranje (livada u sklopu DVD-a, gdje se mogu koristiti toaleti i kupaonica)

0
0
0
s2smodern