pag cutin otok svojNa izbornoj skupštini Foto kluba "Pag" za novog predsjednika izabran je Elvis Šmit. U Nadzorni odbor izabrani su Radivoj Pastorčić, Bernardo Pogorilić i Aldo Meštrović dok su u Izvršni odbor , uz predsjednika Elvisa Šmita, izabrani Jure Orlić i Vesna Karavanić.
Dosadašnji predsjednik Aldo Meštrović podnio je izvješće o radu u kojem se osvrnuo na izložbu "Ćutin otok svoj" , zatim na aktivnosti pojedinih članova u grupi "Otočni fotografi" te na edukaciju fotografa Saše Domazeta. Također, naveo je kako će se izložba "Ćutin otok svoj" održati i Gradskom muzeju Novalja polovicom lipnja, u Pagu u Crkvi sv. Jurja od 11. do 21. kolovoza, a od 1. do10. rujna u istom prostoru će se otvoriti izložba "Otočni fotografi". Članove foto kluba očekuje i postavljanje izložbe u sklopu 5. Međunarodnog festivala čipke koji će se 18. lipnja otvoriti u Pagu.
Meštrović je naglasio potrebu da klub ima prostoriju koju bi koristili za arhivu i u koju bi se smjestilo računalo. Članovi skupštine jednoglasno su prihvatili financijsko izvješće.
Pod točkom razno raspravljalo se o uvođenju plaćanja simbolične članarine, o organiziranju edukacija i radionica te o mogućnosti da fotografije članova kluba budu postavljene prilikom posjeta prijateljskim gradovima čime bi predstavile ljepote našeg otoka.

0
0
0
s2smodern