DSCN1071Turistička zajednica grada Paga organizirala je zanimljivo i korisno predavanje na temu " On line trendovi u turizmu i oglašavanje"u suradnji s tvrtkom Google.
"Radionica je namijenjena privatnim iznajmljivačima i drugim fizičkim i pravnim osobama koje obavljaju turističku i ugostiteljsku djelatnost. Na naš poziv odazvalo se 40 zainteresiranih, uglavnom iznajmljivači, hotelijeri i ugostitelji. Predavači su Google treneri i vrhunski praktičari iz turističkog segmenta, a primjeri isključivo iz turističke djelatnosti. S obzirom na zainteresiranost turističkih djelatnika, Turistička zajednica Grada Paga organizirati će i druga predavanja", rekla je Željka Miletić, direktorica TZ Grada Paga.


U sklopu predavanja predstavljene su mogućnosti reklamiranja na google tražilicama, a predavači su predstavili osam primjera iz prakse putem kojih su mogli vidjeti kako to ustvari izgleda.
Svi sudionici naknadno će dobiti prezentaciju i kupon u vrijednosti od 400,00 kn.
Tvrtka "Arbona" je specijalizirana digitalna agencija te Google AdWords certificirani partner koja prati trendove i kontinuirano se educira u Hrvatskoj i inozemstvu.

 

0
0
0
s2smodern