indeksirajU četvrtak, 6. ožujka 2014.. godine u Kneževom dvoru s početkom u 16.30 održat će se tribina pod nazivom "Poduzetnički impuls s posebnim osvrtom poticanje poduzetništva žena".
Gost je Zdenka Lončar, pomoćnica ministra poduzetništva i obrta Gordana Marasa.
Poduzetnički impuls 2014. sadrži mjere poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva za koje se koriste sredstva državnog proračuna te strukturnih fondova Europske unije, a koji su Hrvatskoj postali dostupni njenim članstvom u EU. Ključna odrednica "Poduzetničkog impulsa" u 2014. godini stvaranje je poduzetničkog okruženja te poticanje inovacija i internacionalizacije u svrhu povećanja dodane vrijednosti stvorene u sektoru malog gospodarstva.
Za Poduzetnički impuls 2014. planiran je ukupni proračun od 1,26 milijardi kuna. Taj iznos uključuje i iznose za finalne isplate po projektima koji se prenose u 2015. odnosno u 2016. godinu na EU projektima, a od ukupnog je iznosa za dodjeljivanje bespovratnih potpora planirano 413,8 milijuna kuna.
Pozivaju se obrtnici, poduzetnici, žene i svi zainteresirani da se odazovu pozivu i upoznaju se s mogućnostima ostvarivanja prava na planirana sredstva.
Organizator tribine je Grad Pag.

0
0
0
s2smodern