IMG 20140131 184156Na Izbornoj skupštini Udruge hrvatskih veterana Domovinskom rata grada Paga na čelno mjesto udruge izabran je dosadašnji predsjednik Davorin Fabijanić.
Za potpredsjednika ponovno je izabran Mate Sabalić, a drugi potpredsjednik je Ivo Pastorčić. Novi tajnik je Ivica Fabijanić Ico dok su članovi Predsjedništva Neli Rumora, Franći Oguić, Edo Marićević, Šime Vičević i Mate Grubišić.
Vetarani su se složili i za plaćanje članarine koja bi mjesečno iznosila 10 kuna po članu. Prihvaćen je prijedlog Davorina Fabijanića da počasni članovi udruge budu Josip i Marin Šavar, sinovi poginulog branitelja Mate Šavara.
Paški veterani minutom šutnje odali su počast svim poginulim braniteljima nakon čega je Fabijanić dao izvješće o radu i financijsko izvješće za prošlu godinu.
Jednoglasno je prihvaćeno financijsko izvješće u kojem je istaknuto da je od Grada Paga dobiveno 7.000 kn od planiranih 9.000 kuna. Također, od Grada Paga dobiveno je 5.000 kuna za proslavu Dana domovinske zahvalnosti od planiranih 10.000 kuna te od Turističke zajednice 3.000 kuna.
U programu za 2014. godinu nastavljaju se već uhodane aktivnosti, a druge aktivnosti će ovisiti o financijskoj situaciji.
Prihvaćen je prijedlog da se udruzi pridruže članovi iz okolnih mjesta koja pripadaju Gradu Pagu obzirom da je udruga registrirana za uže područje grada Paga
Vetarani su se složili i za plaćanje članarine koja bi mjesečno iznosila 10 kuna po članu, a prihvaćen je prijedlog Davorina Fabijanića da počasni članovi udruge budu Josip i Marin Šavar, sinovi poginulog branitelja Mate Šavara.

0
0
0
s2smodern