Predsjednik Stožera civilne zaštite Grada Paga: gradonačelnik, ANTE FABIJANIĆ
 email [email protected]
-----------------------------------------------------------------------------------
Kontakt telefon:od 10,00-15,00 sati
na tel broj 385 (0)23 600 830
-----------------------------------------------------------------------------------
STOŽER CIVILNE ZAŠTITE REPUBLIKE HRVATSKE | KORONAVIRUS.HR
-----------------------------------------------------------------------------------

concept is no war ukraine childrens womens hands hold cardboard heart against background ukrainian flag top view

Ravnateljstvo civilne zaštite 25. ožujka 2022. objavilo je Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju.

Poziv se odnosi na vlasnike stambenih jedinica koji imaju na raspolaganju slobodne stambene jedinice i vlasnike stambenih jedinica koji su po načelu solidarnosti već ustupili svoje stambene jedinice na korištenje.
 
Cjelokupan tekst i upute za provedbu Javnog poziva dostupni su na poveznici https://civilna-zastita.gov.hr/vijesti/javni-poziv-za-dostavu-ponuda-vlasnika-stambene-jedinice-za-stambeno-zbrinjavanje-raseljenih-osoba-iz-ukrajine-u-pojedinacnom-smjestaju/5518, a Obrasce za prijavu osim na priloženoj poveznici, moguće je preuzeti i u zgradi Gradske uprave, Branimirova obala 1, Pag.

 
 Popunjeni Obrazac uz dokaze o vlasništvu potrebno je dostaviti osobno (u uredovno vrijeme) ili poštom na adresu Grad Pag, Branimirova obala 1, Pag  odnosno elektronskim putem na adresu Stožera civilne zaštite Grada Paga  [email protected] 
 
Nakon zaprimljenih zahtjeva, u dogovoru s ponuditeljem provest će se neposredni nadzor stambene jedinice i utvrditi vjerodostojnost ponude, a o čemu Stožer civilne zaštite Grada  Paga izdaje Potvrdu.