Pregled arhiva

Svibanj 2024

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 20 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Natječaji
199

03/24 NATJEČAJ za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga

03/24 NATJEČAJ za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga - pogledaj natječaj pročitaj..

Vijesti
386

Predstavljanje Grada Paga u Ženevi

Na poziv Stalne misije RH pri Uredu Ujedinjenih naroda i ostalim međunarodnim organizacijama u Ženevi prigodom obilježavanja Dana državnosti predstavio se Grad Pag u prekrasnom prostoru Svjetske org pročitaj..

Vijesti
231

Promocija povijesnog romana „Belota Dobronić - Život za slobodu”, Knežev dvor, 1.6.2024.

U subotu, 1. lipnja 2024. godine u Kneževom dvoru u Pagu s početkom u 20 sati održat će se promocija povijesnog romana "Belota Dobronić - Život za slobodu" autora Ive Fabijanića. Roman opisuje ži pročitaj..

Obavijesti
542

Javni uvid u prijedlog granice pomorskog dobra (KO Dinjiška)

Temeljem članka 23. Zakona o pomorskom dobru i morskim lukama (Narodne novine 83/23 - dalje u tekstu Zakon) Županijsko povjerenstvo za granice pomorskog dobra objavljuje prijedlog granice pomorskog do... pročitaj..

Vijesti
454

Svečanom sjednicom obilježen Dan Grada i utemeljenja grada Paga

18. svibnja svečanom sjednicom obilježen je Dan Grada Paga i Dan utemeljenja grada Paga. Uz domaćine Jasnu Magaš, predsjednicu Gradskog vijeća i Antu Fabijanića, gradonačelnika Grada Paga na sjed pročitaj..

Vijesti
536

Hrvatski sustav upravljanja podvodnom baštinom upisan u UNESCO-ov registar najboljih praksi

Od 13. do 17. svibnja 2024., Međunarodni centar za podvodnu arheologiju u Zadru (MCPA Zadar) ugostio je tim Znanstveno-tehničkog savjetodavnog tijela UNESCO-ve 2001. konvencije o zaštiti podvodne ku pročitaj..

Vijesti
1009

Obilježavanje Dana Grada Paga

Povodom obilježavanja Dana Grada Paga pripremljen je bogat i raznovrstan program koji započinje u četvrtak u jutarnjim satima polaganjem vijenaca na Gradskom groblju u Pagu, a popodnevnim satima odr pročitaj..

Vijesti
402

PREZENTACIJA NATJEČAJA O PROVEDBI INTERVENCIJE 73.12. POTPORA MALIM POLJOPRIVREDNICIMA IZ STRATEŠKOG PLANA ZAJEDNIČKE POLJOPRIVREDNE POLITIKE REPUBLIKE HRVATSKE 2023. – 2027.

Prezentacija natječaja za provedbu intervencije 73.12. Potpora malim poljoprivrednicima iz Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske 2023. – 2027. za područje otoka P pročitaj..

Obavijesti
546

Odluka o dodjeli financijskih potpora za financiranje javnih potreba u 2024.

Odluka o dodjeli financijskih potpora za financiranje javnih potreba u 2024. - pogledaj dokument... pročitaj..

Vijesti
421

Poboljšana brzina internet signala sustava WiFi4EU u centru grada Paga

U protekla dva mjeseca Grad Pag podigao je sustav besplatnog pristupa interneta WiFi4EU u punom profilu za cijelo područje centra grada Paga. Za postavljanje pristupnih točaka izabrane su lokacije g pročitaj..

Vijesti
632

Program obilježavanja Dana Grada Paga 2024.

Program obilježavanja Dana Grada Paga 2024. - 16. svibnja 2024. (četvrtak)09:00 sati Polaganje vijenaca na Gradskom groblju u Pagu17:00 sati Nogometni turnir mlađih uzrasta (nogometno igralište J pročitaj..

Vijesti
345

Održan humanitarni malonogometni turnir u Miškovićima

U organizaciji UO Puntina, MO Miškovići i MNK Pag ovog vikenda u Miškovićima na otoku Pagu održao se Humanitarni malonogometni turnir. Turnir je organiziran u humanitarne svrhe za pomoć Marku Rad pročitaj..

Vijesti
573

Udruga iznajmljivača apartmana i soba Grada Paga poziva na "Noć tvrđava - Night of Fortresse“

Udruga iznajmljivača apartmana i soba Grada Paga organizira "Noć tvrđava - Night of Fortresses" u petak, 10. svibnja u kuli Skrivanat. PROGRAM: 13:15 “Sat povijesti na otvorenom” za učenike os pročitaj..

Vijesti
628

Proslava Sv. Trna u Pagu

Na blagdan proslave Svetog Trna, svečano misno slavlje u Zbornoj crkvi Uznesenja BDM u Pagu u subotu, 4. svibnja, predvodio je opat Jeronim Adam Marin, OSB, prior Benediktinskog samostana Sv. Kuzme pročitaj..

Vijesti
321

OBAVIJEST o suzbijanju štetnih glodavaca

Djelatnici tvrtke CIKLON d.o.o. za sanitarnu zaštitu čovjekove okoline, Zadar provoditi će mjere sustavne deratizacije na području Vašeg Grada.  Suzbijanje štetnih glodavaca provest će se izlag pročitaj..

Vijesti
308

Odlični rezultati VK Pag s održanog memorijala u Makarskoj

U organizaciji VK Biokovo u nedjelju, 5. svibnja veslači VK Pag nastupili su u Makarskoj na 4. kupu VSD-a, memorijalu Tonći Skender. U konkurenciji 13 klubova i 300 veslača i veslačica VK Pag osvoj pročitaj..

Vijesti
329

Na proljetnom turniru OK Fortuna osvojio 2. mjesto

U organizaciji OK Fortuna iz Paga, 5. svibnja u Gradu Pagu održan je proljetni turnir u maloj odbojci. Na turniru je nastupilo ukupno 9 ekipa iz 5 klubova: OK Fortuna Pag, OK Novalja, OK Bibinje, O pročitaj..

Vijesti
310

Održan vrhunski doživljaj "Pag na meniju"

U organizaciji Turističke zajednice Grada Paga pod pokroviteljstvom TZ Zadarske županije i Zadarske županije održana je tradicionalna manifestacija „Pag na meniju” čija su događanja pobudila velik i pročitaj..

Vijesti
286

73.12. Potpora malim poljoprivrednicima iz Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske 2023. – 2027.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je prvi Natječaj za provedbu intervencije 73.12. Potpora malim poljoprivrednicima iz Strateškog plana Zajedničke poljopriv pročitaj..

Vijesti
339

Članovi STK Pag prvaci i viceprvaci Dalmacije u kategoriji najmlađi kadeti

Članovi Stolnoteniskog kluba Pag sudjelovali su na natjecanju na kojem je Frane Cvitković zauzeo prvo mjesto, dok je Marko Cik osvojio drugo mjesto u kategoriji najmlađi kadeti nakon što su prošle g pročitaj..

Rezultati 1 - 20 od 20