Pregled arhiva

Rujan 2017

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 17 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
5582

Radni posjet

U toku dana 28.09.2017. gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić ugostio je ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Oleg Butkovića, dipl.ing. Radnom sastanku, koji se održao u prostorijama gra pročitaj..

Vijesti
4584

Posjet prijateljskom gradu Zane

Izaslanstvo Grada Paga, gradonačelnik Ante Fabijanić i zamjenik Davor Fabijanić, otputovali su na trodnevni posjet prijateljskom gradu Zane-u. Povod puta je poziv predsjednika Turističke zajednice ... pročitaj..

Obavijesti
3360

Poziv na testiranje u svrhu provjere znanja i sposobnosti - stručni savjetnik

Poziv na testiranje u svrhu provjere znanja i sposobnosti za kandidate prijavljene na oglas za prijam u službu u Grad Pag, Upravni odjel za komunalni sustav i prostorno uređenje, na radno mjesto „viši... pročitaj..

Vijesti
3557

6. Prvenstvo Jadranskih otoka u stolnom tenisu

Ove subote, 30. rujna s početkom u 10:00 sati u sportskoj dvorani osnovne škole Jurja Dalmatinca, grad Pag je domaćin 6. Prvenstva Jadranskih otoka u stolnom tenisu. Prvenstvo će se održati pod vis... pročitaj..

Vijesti
3611

Radovi na javnoj rasvjeti

Molimo građanke i građane Grada Paga na strpljenju dok se završe radovi na popravku i zamjeni javne rasvjete koja ne radi. Zbog dužeg vremenskog perioda u kojemu ista nije bila adekvatno održavana,... pročitaj..

Vijesti
3495

Obavijest o radionici

Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju organizira radionice za potencijalne korisnike mjere 5 “Obnavljanje poljoprivrednog proizvod... pročitaj..

Obavijesti
4566

POZIV OPĆINA KOLAN DRŽAVNA GEODETSKA UPRAVA GEODETSKI ZAVOD RIJEKA d.o.o

Pozivaju sve vlasnike koji imaju zemljište na području katastarske općine Kolan (naselje Mandre i područje Sveti Duh) na javnu tribinu koji će se održati 25. rujna 2017. g. (ponedjeljak) u prostorijam... pročitaj..

Vijesti
3833

Finale Hrvatskog veslačkog kupa 07.10. u Pagu

Temeljem Kalendara natjecanja za 2017. godinu Hrvatski veslački savez, Veslački savez Dalmacije, Veslački savez Zagreba, Veslački klub Pag iz Paga i Grad Pag organiziraju 2. finale Hrvatskog veslačkog... pročitaj..

Vijesti
3590

Dvije zlatne medalje za Paški sir Paške sirane na Global Cheese Awards-u u Engleskoj

Paška sirana ovjenčala se još dvjema lijepim medaljama za svoj Paški sir. Nakon San Sebastiana i Super Gold medalje za njezin Paški sir, prošli četvrtak stigla su i nova priznanja; dvije zlatne medalj... pročitaj..

Vijesti
5718

Priopćenje gradonačelnika Ante Fabijanića

Zbog velike zainteresiranosti javnosti i građana gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić pojasnio je situaciju u kojoj se Grad Pag našao, a vezano za pravomoćnu presudu u slučaju Jović – Grad Pag. ... pročitaj..

Obavijesti
3848

PRIJAVA ŠTETE OD NEVREMENA

Obavještavaju se fizičke i pravne osobe koje su pretrpjele štetu izazvanu nevremenom dana 11. rujna 2017. na području Grada Paga da se štete prijavljuju sukladno Uputama za prijavu štete na Obrascim pročitaj..

Obavijesti
4188

Poziv na uvid u spis predmeta - Čistoća Pag d.o.o

Poziv na uvid u spis predmeta - Čistoća Pag d.o.o -PDF dokument... pročitaj..

Natječaji
4134

Oglas za prijem u službu - viši stručni suradnik/ica za pripremu i vođenje projekata

16/2017 - Oglas za prijem u službu u Grad Pag, Upravni odjel za komunalni sustav i prostorno uređenje, na radno mjesto "viši stručni suradnik/suradnica za pripremu i vođenje projekata" - PDF dokumen pročitaj..

Vijesti
3757

Izaslanstvo Grada Paga u Kozarmislenyu

Izaslanstvo Grada Paga, predsjednik Gradskog vijeća Domagoj Vičević i vijećnik Ante Čemeljić, u službenoj su posjeti Mađarskom gradu Kozármislenyu. Paško izaslanstvo sudjelovalo je na svečanoj sjednic... pročitaj..

Vijesti
4568

Proslavljen blagdan Male Gospe

Povodom blagdana rođenja Blažene Djevice Marije - Male Gospe 08. rujna su u Pagu održane Svete Mise u Samostanu Sv. Margarite, Zbornoj crkvi Marijinog Uznesenja i u crkvi Sv. Marije u Starom gradu. Sr... pročitaj..

Vijesti
3529

Orkestar Vrh nad Laškim u Pagu

Na Trgu Petra Krešimira IV. u Pagu u subotu 09. rujna u 19:30 sati održat će se promenadni koncert orkestra Vaška godba Vrh nad Laškim iz Slovenije. ... pročitaj..

Natječaji
4187

Ponovljeni NATJEČAJ za izbor i imenovanje ravnatelja/ice Gradske knjižnice Pag

15/2017 -Ponovljeni NATJEČAJ za izbor i imenovanje ravnatelja/ice Gradske knjižnice Pag - PDF dokument - natječaj je objavljen u Zadarskom listu 7.rujna 2017. pročitaj..

Rezultati 1 - 17 od 17