Pregled arhiva

Lipanj 2017

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 18 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
6081

Turneja CROazia IN MG

Grad Pag u sklopu turneje  CROazia IN MG ugostio je 70 popularnih old timera.  Turneja po jadranskoj obali traje od 23. lipnja do 1. srpnja ove godine a  u sklopu nje su do sad pos... pročitaj..

Obavijesti
4296

Natječaj za ZAPOSLENIKA U UREDU LAG-a

Na službenim stranicama LAG-a Mentorides, 28.lipnja 2017., objavljen je natječaj za ZAPOSLENIKA U UREDU LAG-a u Pagu. Više informacija na službenim stranicama  LAG-a Mentorides Tekst Natječaj... pročitaj..

Natječaji
4316

Natječaj za ZAPOSLENIKA U UREDU LAG-a u Pagu, objavljen na službenim stranicama LAG-a Mentorides

11/ 2017 - Natječaj za ZAPOSLENIKA U UREDU LAG-a u Pagu, objavljen na službenim stranicama LAG-a Mentorides 28.lipnja 2017. Više informacija na službenim stranicama  LAG-a Mentorides Tekst Na pročitaj..

Vijesti
5130

Turneje CROazia IN MG

U četvrtak, 29. lipnja grad Pag će ugostiti 70 automobila, popularnih old timera u sklopu turneje CROazia IN MG koji su na svojojh turneji po jadranskoj obali od 23. lipnja do 1. srpnja ove godine.Rij... pročitaj..

Vijesti
4923

Obavijest o suzbijanju odraslih oblika komaraca (adulticidne dezinsekcije)

CIKLON d.o.o. ZA sanitarnu zaštitu Čovjekove okoline, Zadar, provodit će mjere suzbijanja odraslih oblika komaraca (adultkidne dezinsekcije) DANA 27.06. na 28.06.2017. godineSuzbijanje komaraca obavit... pročitaj..

Vijesti
5289

Otok Pag u vrhu ljestvice najposebnijih europskih destinacija!

Otok Pag našao se na popisu najposebnijih destinacija kreiranoj kako bi se zaljubljenike u putovanja inspiriralo za odabir sljedećeg odredišta. Riječ je o vodiču „Top Hidden Treasures" koji je predsta... pročitaj..

Obavijesti
4215

Obavijest

„Obavijest fizičkim i pravnim osobama na koje se odnose Odluke o davanju u zakup bez javnog poziva na koje je Ministarstvo poljoprivrede dalo suglasnost", kojom se pozivaju da u roku od 30 dana, odnos... pročitaj..

Vijesti
5308

Obilježavanje Dana državnosti

U sklopu obilježavanja Dana državnosti, gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić i zamjenik gradonačelnika Davor Fabijanić zajedno s predstavnicima političkih stranaka, položili su vijence i zapalili s... pročitaj..

Vijesti
5612

2. dan Međunarodnog festivala čipke Pag

Drugi dan 8. Međunarodnog festivala čipke bio je u znaku zemlje partnera – Slovenije. Prvi je ovo put kako festival ima partnera pri organizaciji, a rezultat je to dugogodišnje prisne suradnje sa slov... pročitaj..

Vijesti
5635

Otvoren 8. Međunarodni festival čipke u Pagu

U Pagu je jučer svečano otvoren 8. Međunarodni festival čipke. U organizaciji TZ Grada Paga, Grada Paga i Udruge paških čipkarica "Frane Budak", festival je okupio čipkarice iz Slovenije, Francuske, V... pročitaj..

Vijesti
4560

Glasnik 7/2017

Na službenim stranicama Grada Paga objavljen je Službeni glasnik broj 7 za 2017. godinu. Glasnik se može pogledat u dijelu Publikacije- Službeni glasnik 201. godina ili izravno klikom OVDJE.... pročitaj..

Vijesti
5435

Prvi turnir u Briškuli i trešeti

U Dinjiškoj na otoku Pagu završio je Prvi turnir u Briškuli i trešeti, a u organizaciji Konobe Davor, Sportskog društva Dinjiška, a uz pomoć Boćarskog kluba Bartulč Kašić te Grada Paga i drugih sponzo... pročitaj..

Vijesti
6306

8. Međunarodni festival čipke, Pag 2017

Ponoseći se svojom čipkarskom tradicijom, Pag ove godine priprema osmo izdanje Međunarodnog festivala čipke kojim uspješno promovira vrijednost čipke kao značajnog dijela hrvatske kulturne baštine.Ovo... pročitaj..

Vijesti
5005

Lokalni izbori 2017

-  IZVJEŠĆE O VISINI TROŠKOVA IZBORA I NAČINU NJIHOVA KORIŠTENJA ZA PROVEDBU LOKALNIH IZBORA 2017. GODINE - POGLEDAJ OBJAVU - OBAVIJEST IZBORNIM SUDIONICIMA LOKALNIH IZBORA zbog dostavljanja f pročitaj..

Vijesti
5769

Obilježen dan Svetog Vida - galerija

  {gallery}2017/svvid{/gallery}   pročitaj..

Vijesti
5344

Vijesti
4872

Vijesti
5250

Rezultati 1 - 18 od 18