foto klub 1Članovi Foto kluba Pag organizirali su radionicu na kojoj je Saša Domazet, fotograf koji živi i radi u Beču, održao predavanje i edukaciju na temu fotografiranje modela i portreta u zatvorenom prostoru s dodatnom rasvjetom uz mogućnost raspolaganja vrhunskom profesionalnom opremom.
Saša Domazet zadovoljan je održanom radionicom kao i modelima – članicama ženske klape "Peružini" i mladom Antonelom Buljanović koje su pozirale u prostoru V Magazina soli.
Bez obzira na hladnoću i napor, zadovoljne su profesionalnim radom i fotografijama koje će svakako iskoristiti u promotivne svrhe.
foto klub 2"Ovaj fotoshooting više je bio namijenjen upoznavanju opreme i drugoj vrsti slikanja od ulične te korištenje fotoaparata s manualnim podešavanjem, zatim upoznavanje s blendom, brzinom okidanja i iso postavke.", kazao je Domazet koji nekoliko puta godišnje boravi na Pagu u svojoj kući.
Domazet , koji je potpisao pristupnicu i postao član Foto kluba Pag, održati će još jednu radionicu oko Uskrsa na temu fotografiranja na različitim lokacijama.i korištenje prirodnog osvjetljenja.
Paški fotoamateri iskoristiti će nova znanja na temu fotografiranja modela za pripremanje izložbe fotografija paških čipkarica koja će se održati u lipnju u sklopu 5. Međunarodnog festivala čipke pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika RH Ive Josipovića.

0
0
0
s2smodern