Simuni CUP

U organizaciji Mjesnog odbora Šimuni od 14.-16.lipnja održat će se jedinstveni sportski događaj ŠIMUNI kup - natjecanje na SUP-u i kajaku u uvali Šimuni.

Sve natjecatelje i posjetitelje očekuje dva dana adrenalinskih natjecanja, zabavnog programa i aktivnosti za sve uzraste, a oni najmlađi uživati i zabavljati se u dvorcu na napuhavanje od petka do nedjelje.

U subotu, 15. lipnja s početkom u 10 sati održat će se SUP run natjecanje za djecu od 12 do 16 godina gdje će natjecatelji imati priliku pokazati svoje vještine na SUP daskama u uvali Šimuni na 1000 metara. Kotizacija za sudjelovanje je 5 € uključuje SUP dasku, pedle i jaknu.

Nagrade:

1. mjesto električni skuter "HX X6"

2. mjesto Decathlon 50€ poklon kartica

Istog dana, u 16 sati na rasporedu je Open Ocean Kajak utrka za odrasle. Zainteresirani za ovo uzbudljivo natjecanje mogu isprobati svoje veslačke sposobnosti na otvorenom moru na 2000 metara. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 10 € po osobi i uključuje Open ocean kajak, dva pedlela i dvije jakne.

Nagrade:

1. mjesto 1 all inclusive noćenje u hotelu Pagus za dvoje sa uključenom masažom u periodu od 14.9. do 29.9.2024

2. mjesto 2x Decathlon 50€ poklon kartica

U nedjelju, 16. lipnja organizirana je potraga za blagom gdje možete sudjelovati i otkriti skrivena blaga u Šimunima dok će se proglašenje pobjednika i dodjela nagrada održati u 12 sati.

Prijave za utrku primaju se 14. lipnja do 19 sati u caffe baru Peppy. Kontakt za prijave i dodatne informacije: [email protected], +385 91 784 0914.

Dođite u Šimuni i budite dio nezaboravne avanture! Šimuni CUP nudi nešto za svakoga – bilo da ste strastveni sportaš ili jednostavno tražite zabavan vikend s obitelji i prijateljima. Ne propustite priliku za aktivan i zabavan odmor u Šimunima na otoku Pagu!

Pokrovitelji: Turistička zajednica Grada Paga i Grad Pag.

0
0
0
s2smodern