Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Uprava za otoke, objavilo je Javni poziv za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava za provedbu promotivnih aktivnosti Programa „Hrvatski otočni proizvod“.

Javni poziv obuhvaća prihvatljive aktivnosti koje su realizirane u 2023. godini, a odnose se na skupna događanja (sajmove, manifestacije, konferencije, radionice, edukacije/seminare i dr.) te na projekte i programe promotivno – informativnog karaktera, koji pridonose ostvarivanju ciljeva Programa „Hrvatski otočni proizvod“.

Za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava mogu se prijaviti: jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave i javne ustanove te udruge, savezi udruga, zadružni savezi i turističke zajednice, koji ne obavljaju gospodarsku djelatnost.

Visina iznosa sufinanciranja od strane Ministarstva po prijavljenoj aktivnosti može iznositi do najviše 3.000,00 eura ako taj iznos predstavlja do najviše 85% ukupnog iznosa prijavljenih troškova za provedbu te aktivnosti.

Javni poziv je otvoren do 29. ožujka 2024.

0
0
0
s2smodern