NK Pag

U srijedu, 10. svibnja 2023. u organizaciji NK Pag, a pod pokroviteljstvom Grada Paga i Turističke zajednice Grada Paga održat će se proslava 30-tog rođendana NK Pag.

Program počinje u jutarnjim satima kada će se na nogometnom terenu Julovica u Pagu održati nogometna utakmica Tići NK Pag i HNK Rijeka s početkom u 12 sati. U 13.15 sati održat će se utakmica između mladih pionira NK Pag i HNK Rijeka, a u 14.30 sati između pionira NK Pag i HNK Rijeka.

Utakmica veterana NK Pag i HNK Rijeka održati će se u 18.15 sati, a proslavu povodom obilježavanja 30 godina od osnutka NK Pag uveličat će Snježana Mišković, predsjednica HNK Rijeka, Zlatko Dalić izbornik hrvatske nogometne reprezentacije i Marijan Kustić, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza.

Nakon održanih utakmica održat će se prigodni domjenak u 20 sati u Kneževom dvoru u Pagu gdje će biti prikazan kratki film o nastanku NK Pag te navijačka himna NK Pag.

„Pozivamo sve generacije članova kluba koji su pridonijeli njegovom stvaranju i odrastanju da uveličaju proslavu te se ujedno zahvaljujemo pokroviteljima, sponzorima kao i svim pojedincima, udrugama, tvrtkama i institucijama koji su nam pomogli u organizaciji proslave” poručuju iz NK Pag.

0
0
0
s2smodern