[sigplus] Critical error: Image gallery folder karneval-lito-2011 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Završio je i ovogodišnji 52. Paški ljetni karneval.

Karnevalsko ludilo započelo se zagrijavati u četvrtak, 28.srpnja, karnevalskim koncertom dječjeg zbora „Vijolice“ na Trgu Petra Krešimira IV. Drugog dana, u petak 29.srpnja, s početkom u 20:30 sati krenula je karnevalska povorka s Trajektnog pristaništa, preko Golije, Uhlinca, Branimirovom obalom, preko Gradske rive, Katina sve do Trga Petra Krešimira IV i glavne pozornice na kojoj se održao prigodan karnevalski program i primopredaja vlasti. Nakon preuzimanja ključa grada započela je vladavina brojnih maškaranih skupina, koje su uz smijeh i glazbenu pratnju Gradske glazbe Pag poveli brojne goste i nemaskirane građane Grada Paga u paško kolo. Karnevalsko slavlje uz živu glazbu nastavilo se do dugo u noć.

Kratko ali veselo maškarano ludilo završilo je, uz taktove paškog kola, u subotu 30.srpnja. Nakon tužne povorke i čitanja oporuke na Gradskom mostu spaljen je „Marko“- krivac za sve paške probleme i podijeljen tradicionalan humorističan list „Baš nas briga“.

 

Donosimo Vam galeriju fotografija ovogodišnjeg 52. Paškog ljetnog karnevala.

{gallery}karneval-lito-2011{/gallery}

0
0
0
s2smodern