Tjedan

Promotivna akcija "Tjedan odmora vrijedan nastavlja se od 16.-25. listopada 2020. godine. Tjedan odmora vrijedan je akcija Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice kojom se u tjednu od 16. do 25. 10. 2020. omogućuje svim građanima Hrvatske da posjete i upoznaju druge dijelove naše zemlje nudeći upola cijene sve turističke proizvode, od smještaja, prijevoza, znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja.


"Cilj ove akcije je potaknuti domaće tržište na turističke aktivnosti u razdoblju pred i post sezone. Prvi tjedan odmora započeo bi 16. i završio 25. listopada 2020. godine. U tom razdoblju željeli bismo svim građanima Republike Hrvatske omogućiti da mogu posjetiti i upoznati razne dijelove naše zemlje, nudeći im upola niže cijene na sve turističke proizvode i usluge; smještaj, prijevoz, ugostiteljstvo, posjeti nacionalnim parkovima, kazalištima, adrenalinskim aktivnostima i sl. U akciju se mogu uključiti svi sa turizmom povezani subjekti: hotelske kuće, privatni iznajmljivači, restorani, parkovi prirode, nacionalni parkovi, muzeji, galerije, adrenalinski turizam, zdravstveni turizam, nautika, ugostitelji i dr." - poručuju iz Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice.
Hrvatska turistička zajednice ponovo će aktivirati internet stranicu www.tjedanodmoravrijedan.hr na kojoj će svi zainteresirani u nekoliko jednostavnih koraka moći uključiti u obujmu odnosno kapacitetima prilagođenim vlastitim mogućnostima te svoje cijene prilagoditi određenim uvjetima Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice koji su nositelji projekta.
Također, provest će se velika nacionalna medijska kampanja kojom će se animirati domaće turiste na korištenje aktivnosti i usluga hrvatskog turističkog tjedna. Svi sudionici koji se odluče biti dijelom ove kampanje ma svojim će objektima moći izložiti vidljive službene vizuale.
Rok za sudjelovanje u promotivnoj akciji "Tjedan odmora vrijedan" je do 1. listopada 2020. godine.
Možete se registrirati ovdje, besplatno unijeti svoju ponudu te u tjednu od 16. do 25. 10. 2020. prilagoditi cijene sukladno uvjetima Ministarstva turizma i HTZ-a.

0
0
0
s2smodern