tb w445 h250 crop int 154e155f44d50b0bf28f1d17b2b2859f

Poštovani roditelji,molimo Vas da pročitate prijedlog koji je izdao Hrvatski zavod za javno zdravstvo, a vezano uz upute o sprječavanju i suzbijanju epidemije COVID-19 za ustanove ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja te osnovnoškolske ustanove u kojima je osigurana mogućnost zbrinjavanja djece rane i predškolske dobi te učenika koji pohađaju razrednu nastavu.

Prijedlog uputa pročitajte na sljedećem linku: https://mzo.gov.hr/UserDocsImages//dokumenti/Vijesti/2020//Upute-vrtici-i-skole-29-4-2020-finalno.pdf , a iste se upute nalaze i na oglasnoj ploči internet stranice vrtića.

S obzirom na temeljne odrednice ovog prijedloga kojim se potiče ostanak kod kuće sve djece za koju se to može osigurati te je boravak djece u vrtiću neophodno osigurati na način da u jednoj odgojno-obrazovnoj skupini boravi manje djece uz osigurane sve druge protuepidemijske mjere, molimo Vas da nas obavijestite o svojoj odluci hoćete li dovoditi dijete u vrtić, kako bismo na vrijeme mogli planirati organizaciju rada u našoj ustanovi, pridržavajući se svih prijedloga i mjera. O svojoj odluci možete nas obavijestiti putem elektroničke pošte, na adresu: [email protected] ili obavijestite svoje odgojiteljice putem već ustaljenih načina komunikacije vezanih uz odgojno-obrazovni rad, a najkasnije do srijede, 6. svibnja 2020. godine.

Dječji vrtić Paški mališani, Pag

0
0
0
s2smodern