Radio Pag volonteri Crveni kriz

"U raznim aktivnostima Crvenog križa, koja se obavljaju svakodnevno, sudjeluje oko osamdeset volontera s cijelog otoka Paga i oni nose veliki teret, a zaslužuju zahvalu za svoj rad kojeg obavljaju bez naknade," rekla je Helena Grubišić, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Pag.


Crveni križ je, u vremenima koja zahtijevaju solidarnost i međusobnu pomoć, pravi primjer humanosti, a posebno se ističe brigom za starije, nemoćne i bolesne otočanke i otočane koji u vrijeme pandemije trebaju pomoć oko nabave hrane i lijekova.
Gradsko društvo Crvenog križa Pag sudjeluje u prikupljanju i dostavi humanitarne pomoći, hrane i lijekova, ali i medicinske opreme. Stalno su na raspolaganju onima kojima je pomoć potrebna i koji im se uvijek mogu obratiti. Djelatnici i volonteri Crvenog križa zaslužuje veliku pohvalu i zahvalu na svemu što rade kako bi pomogli u borbi protiv širenja zaraze korona virusom.

Više informacija o radu Gradskog društva Crvenog križa Pag može se pronaći na http://www.gdckpag.hr, a telefonski broj Gradskog društva Crvenog križa Pag je 023/ 611- 165.

Izvor: Radio Pag

(Foto: Denis Datković i Gradsko društvo Crvenog križa Pag)

Radio-Pag-volonteri-Crveni-kriz
Radio-Pag-Crveni-kriz-Pag-05

0
0
0
s2smodern