2natjecaj

Dana 04. veljače 2020. godine LAG „Mentorides“ objavljuje 2. LAG Natječaj iz LRS LAG-a za TO 1.1.1. „POTPORA RAZVOJU MALIH POLJOPRIVREDNIH GOSPODARSTAVA“, a koji je sukladan TO 6.3.1. iz Programa ruralnog razvoja. Ukupan iznos raspoloživih sredstava po ovom natječaju iznosi 781.441,50 HRK a visina potpore po nositelju projekta iznosi 15 000 eura odnosno 111.634,50 HRK

 

Rok za podnošenje prijave projekata je od 19. veljače 2020 do 23. ožujka 2020. godine. Potpora se isplaćuje u dva jednaka dijela, prva rata nakon dobivanja Odluke o odabiru, a druga nakon provedenih aktivnosti. Potpora za ovaj tip operacije može se dodjeliti samo jednom u cijelom vremenu trajanja Programa. Prihvatljivost nositelja projekta te sve ostale potrebne informacije o načinu prijave mogu se pronaći  u LAG Natječaju.

Tekst LAG Natječaja kao i ostala prateća dokumentacija nalaze se u nastavku objave.

Za potrebe pripreme potencijalnih prijavitelja na ovaj LAG Natječaj održat će terenske radionice a vrijeme i mjesto održavanja biti će objavljeni naknadno.

Pitanja s jasno naznačenom referencom na ovaj Natječaj moguće je poslati od dana objave natječaja do zaključno jednog (1) dana prije roka završetka podnošenja prijave projekata isključivo putem e-pošte na adresu [email protected].

VAŽNO: Prilikom izračuna ekonomske veličine poljoprivrednog gospodarstava Savjetodavna služba neće uzimati u obzir promjene u ARKOD-u/JRDŽ-u koje su  nastale nakon 31. prosinca 2019. godine

Detalje o natječaju možete naći na stranici Natječaji

0
0
0
s2smodern