Vrtic paski malisani

Na temelju zamolbe i pregovora Grada Paga i Erste&Steiermärkische Bank d.d. postignut je dogovor za smanjenje kamata po kreditu za dječji vrtić "Paški mališani." U pregovorima između Grada Paga, Erste&Steiermärkische Bank d.d. i HBOR-a dobijena je suglasnost da se nepovoljna kamatna stopa od 3,55% umanji na 1,75% što će doprinijeti uštedi u iznosu od oko 200.000,00 Kn godišnje te će se u 10 godina otplate kredita uštedjeti ukupno oko 2.000.000,00 Kn.


Na održanom sastanku gradonačelnika grada Paga i direktora Erste&Steiermärkische Bank d.d. dogovoreno da se radno vrijeme poslovnice banke u Pagu pruduži i u popodnevnim satima te da djelatnici banke zaposleni na gospodarskim kreditima za male i srednje poduzetnike dolaze jednom tjedno u poslovnicu banke u Pagu kako bi pružali potrebne informacije i podršku. Također, dogovorena je i povoljna kamata od 1% na kredite do 3.000.000,00 Kn za male i srednje poduzetnike, a ovih dana gradonačelnik Ante Fabijanić odraditi će i sastanak s Udruženjem obrtnika Grada Paga kako bi im se predstavili rezultati pregovora s Erste&Steiermärkische Bank d.d.
"Izuzetno smo zadovoljni sa odrađenim pregovorima i suradnjom sa Erste&Steiermärkische Bank d.d. i HBOR-om te izdavanjem suglasnosti za smanjenje nepovoljnih kamata po kreditu za dječji vrtić "Paški mališani" koja će u konačnici Gradu Pagu donijeti uštedu oko 2.000.000,00 Kn. Ovim putem im zahvaljujemo na prihvaćanju naše zamolbe za smanjenjem kamata i postignutom dogovoru za radno vrijeme poslovnice te angažiranje djelatnika banke za gospodarske poslove i povoljnim kamatnim stopama na gospodarske kredite. Vjerujemo da će poslovna suradnja s bankom doprinijeti i oživljavanju gospodarske zone Grada Paga te malog i srednjeg poduzetništva u Pagu." istaknuo je Ante Fabijanić, gradonačelnik Grada Paga.

0
0
0
s2smodern